Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 15:06 1 184 0

Прокуратурата в Бургас се самосезира за побой над ученичка

  • прокуратурата бургас-
  • самосезира-
  • побой-
  • ученичка

Районна прокуратура- Бургас се самосезира  след публикации в електронните медии, от които е видно,  че е налице насилие над ученичка в района на училище, което се намира в гр. Бургас.

По случая е образувана преписка и е определен наблюдаващ прокурор, който е разпоредил проверка по случая. Тя трябва да бъде осъществена от служители на Пето РУ на ОД на МВР-Бургас, предвид данни, че се касае за случай осъществен на територията обслужвана от същото районно управление.

Преди три дни са заснети кадри, на които се вижда как момиче пребива своя опонентка, нанася й шамар, а после продължава да я налага. Намесва се трета девойка, която успява да озапти побойничката. По непотвърдени данни скандалът между момичетата е бил заради момче и се е разразил не в самото училище, а край него.

Приятелки на побойничката пък снимат и веднага след това публикуват кадрите в социалните мрежи, където унижението за пребитото момиче е жестоко. Кадрите бяха публикувани и в някои онлайн медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА