23 Януари, 2017 08:01 1 383 7

Деца нападнаха възрастен мъж с брадва

  • мъж-
  • полиция-
  • брадва-
  • деца

Бандата вилнее от две години в селото, жалват се жителите

Деца нападнаха възрастен мъж с брадва. Инцидентът става в село Владимирово. Към 18 ч. двама братя от селото - на 11 и 15 години - нахлуват в съседски имот. Там живее 82-годишен мъж заедно с дъщеря си и внучето си.

След като отстраняват жената от пътя си, момчетата се насочват към дядото и го удрят с брадвата по главата.

Мъжът е опериран по спешност. Имаше разкъсване на меките тъкани, нараняване на костите, включително и малък субдорален хематом - хематом около мозъка, съобщи за bTV д-р Красимир Каменов. Началник на отделението по хирургия в МБАЛ-Монтана.

Внукът Ивелин се намесва, за да предпази майка си и дядо си. Твърди, че това не е първият му сблъсък с тези момчета. Обяснява, че не се харесват с тях, защото го карат да краде, а той не иска.

В схватката един от нападателите ранява Ивелин в ръката с нож, но той успява да го издърпа и на свой ред намушква другия в крака. Така раненото момче се оказва на метри в болницата от възрастния мъж, в чието посегателство е участвал.

При него бе майка му, която каза, че "нищо не я вълнува", освен детето й да е добре.

Според близките на ранения мъж, че момчетата не са искали нищо от тях.

Пострадалият е без опасност за живота, с останалите участници в инцидента тепърва ще се занимава полицията.

Групата от шест деца в началото на януари нападна друг възрастен мъж с нож. Жителите на населеното място казват, че от две години всеки ден е така и много хора са пострадали, както възрастни, така и деца.

Те заплашват, че ще спрат децата си от училище, докато нес е реши проблемът. Майката на децата живее в София, а в селото ги гледат бабата и дядото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 яяяяяяя

    4 0 Отговор
    Особености на етноса

    Коментиран от #3

  • 3 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "яяяяяяя":

    Да, по-скоро на еволюцията! Както знаеш при този етнос нещата са свързани!
  • 4 3500000

    1 0 Отговор
    Нямали кои да ги пребие , що за село е това.
    Един ден ще се върна в България ще събера 500 човека на заплата и
    ще обикалям и трепя такива
  • 5 Тервел

    3 0 Отговор
    Разстреляйте ги! Това са бандити. А бандитите нямат възраст, само проявления на бандити.
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    Щом сега вършат такива деяния, представям си какви ще бъдат като пораснат. Тази циганска измет, наистина трябва да се унищожава, докато останат само читавите.
  • 7 гост

    1 0 Отговор
    В САЩ спокойно може да ги разстреляш, това не са деца, това са престъпници. Откога МВР не се интересува от това кой влиза в дома ти да те утря с брадва и да те мушка с нож? Няма никакво значение дали жертвите повдигат обвинение или не, полицията трябва да ги прибере. С удоволствие ще си плащам данъците ако знам, че отиват за на тези храната в затвора, но не и за техните социални помощи понеже този 15г може да има и жена и деца и всички да са на държавно изхранване.