Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 12:19 7 314 6

Пиян се заби с автомобила си в патрулка

  • пиян-
  • автомобил-
  • патрулка-
  • катастрофа

31-годишен шофьор удари паркиран полицейски автомобил в Ботевград, а при проверката с дрегер се оказа, че е седнал зад волана с 2,60 промила алкохол.

Около 23.50 часа на 1 февруари в РУ- Ботевград бил подаден сигнал за пътен инцидент без пострадали във вилна зона „Зелин“.

При извършения оглед на местопроизшествието било установено, че лек автомобил „Сузуки Витара“ е катастрофирал в паркиран полицейски автомобил.

Двамата водачи били изпробвани с дрегер, при което уредът отчел 2.60 промила алкохол в издишания от водача на сузукито въздух. Резултатът на полицейския служител е отрицателен. На двамата е взета и кръвна проба за анализ.

31- годишният Т.П. от с. Трудовец е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на районната прокуратура.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.

Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопландски боец

    5 1 Отговор
    Добре, че не е убил някой. Ще се размине с условна ако е мургав и с по-малко, а след 6 месеца в тухларната нямаше да погледне нито към чашката, нито към колата.
  • 2 Учуден

    4 0 Отговор
    Защо алкохолна проба за ДВАМАТА водачи след като единия е бил паркирал? Паркирам си пред блока и си сипвам ракийка, аз си пийвам горе а долу един селеш ми удря колата. Той не е пил а аз съм. Кой е виновен?

    Коментиран от #6

  • 3 Тошбиян

    1 0 Отговор
    Нали с новите рекети щяло да нема пияни?

    Коментиран от #4

  • 4 ами ние

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тошбиян":

    Докато не ги пращат директно в затвора за по 2-3 годинки да чукат камъни ще има пияндурници, новите рекети няма да са много ефективни, не и за алкохолици и за хора дето немат акъл в главите си, а в БГ вече половината са такива.
  • 5 възмутен

    1 0 Отговор
    Егати и каръка. Веднага да му вземат книжката, жълтата!
  • 6 Нафарфорий

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Учуден":

    Не ти ли направи впечатление, че е със служебен автомобил във вилната зона сам?!?