Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 12:29 2 976 12

Хванаха в София младеж с дрога

  • полиция-
  • младеж-
  • насилие

Социалните медии гръмнаха за полицейско насилие

Хванаха в София младеж с дрога - 1
Снимка: Фейсбук

Досъдебно производство е образувано в Първо РУ-СДВР срещу 17-годишен младеж за притежание на наркотици.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 8 февруари около 15.50 часа в столичния квартал „Дианабад“ , близо до жилищна кооперация, автопатрул на Първо РУ забелязал в лек автомобил четирима младежи със съмнително поведение. В хода на предприетата проверка, единият от тях – 17-годишен, оказал яростна съпротива.

Това наложило униформените да използват физическа сила и помощни средства при задържането му. При обиска у него били открити наркотични вещества. Непълнолетният е отведен в столичното Първо РУ. По случая е образувано досъдебно производство, назначени са експертизи.

Работата по изясняването му продължава под наблюдението на Софийската районна прокуратура.

Преди да излезе официалното съобщение на полицията, социалните медии гръмнаха за полицейско насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паламуда

    7 8 Отговор
    Едно време Цецо като излови дилърите в София и почнаха да говорят че били подслушвани или малтретирани а простолюдието като папагали повтаряха - Цецо тва, Боко онова - мизерията е пълна

    Коментиран от #3, #5

  • 2 баш батка

    7 6 Отговор
    Хаха, браво само един ли. То в Люлин във всеки блок има по един и се отчитат най-видно на куките от 9-то. Хаха ще удара една линия от смях.
  • 3 Драго

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Паламуда":

    И като се събуди какво стана?
    Хващаха неудобните дилъри за да ги подчинят на определени техни хора.
  • 4 Стамат

    10 0 Отговор
    Едно време милицията биеше както трябва и нямаше престъпления.Гледах целият клип.Този келеш врещеше ,като на заколение само защото искаха да го вкарат в патрулката.Те само го бутаха ,а то животното пищеше.Много бой и никаква милост.Тази измет с която се занимават ченгетата само от това се страхува и респектира.Късно е за възпитание.
  • 5 ФИРМАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Паламуда":

    да ти е познато за какво се използва думата ФИРМАТА?

    И не прекалявайте с квалификациите към момчетата, не е задължително да е дилър, може да е било малко количестово за лична употреба. Когато тиквата беше главен секретар на МВР, много се напъваха да „вършат работа” и яко реклама вървеше по медиите, но правеха всичко възможно да приемат колкото се може по-малко сигнали за да е ниска статистиката за престъпността. Помня едни случай в който според журналята, при проверка на лека кола в Бургас заловили дилър, който ДЪРЖАЛ ТРЕВАТА СИ УВИТА В САЛФЕТКА. Огромно количество е пренасял тоя дилър в салфетката, ще знаете! Още от тогава е така - гледат да отбият номера и да отчетат „свършена работа”!
    А софийските куки всеки знае, че са престъпници. Яко беше вечерта, щяха да го джобят и ако са доволни, да ги пуснат.
  • 6 Господин Иванов

    6 1 Отговор
    Олио да ги попари всичките! Мръсни наркомани... Утайката на обществото хранят малоумници, които в последствие се имат за голямата работа! Държавата е абдикирала! Тя е мащеха за работещия и трудещия се човек, а в същото време е майка и закрилница на престъпници и паразити, като тези в парламента!
  • 7 Аман от буклуци

    3 1 Отговор
    Като гледам и народа български, пък и някои коментиращи тук, на Майка България и трябва военна диктатура, полицейски час и здраво работещи концлагери та да влезем в час! Всички утайки да се разрешават без съд и присъда, даже да се заравят някъде в общи гробове за по малко разходи! Тогава за нормалните хора може да дойдат и по добри дни!
  • 8 месара

    4 0 Отговор
    полицията арестува - негодувате , полицията не арестува - негодувате . е аре ориентирайте се !!!
  • 9 Хехе

    3 0 Отговор
    Да не са само те бре , такива нищо не правещи се младежи колкото щеш
  • 10 Костов

    6 0 Отговор
    Е па хората искат деца а то излиза че са създали наркоман и паразити които никога не работят
  • 11 Константин-Ром

    0 1 Отговор
    Ха,ха,ха.Пак ли ромите са виновни мили съграждани.В съдебната власт има ли роми,в прокуратурата има ли роми,в полицията има ли роми,на гранизата има ли роми,Не няма мили хора.Ако допуснат да има роми на възловите места в власта повярвайте ми че държавата няма да е на този хал.Не знам защо постоянно
  • 12 МЪСТ

    2 2 Отговор
    ПОРЕДНАТА НАРКОМАСКА ОТРЕПКА САМО БОЙ В БЪБРИЦИТЕ БРАВО НА ЧЕНГЕТАТА