Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 12:26 1 940 2

Кола уби жена на тротоар в Пазарджик

  • кола-
  • пазарджик-
  • убийство
Кола уби жена на тротоар в Пазарджик - 1

47-годишна пешеходка загина на място, след като беше пометена на тротоар в Пазарджик от лек автомобил Opel Vectra. Зад волана е била 46-годишна жена, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Сигналът за тежкия инцидент, който е станал на кръстовището между бул. „Княгиня Мария Луиза” с ул. „Болнична”, е подаден около 8 часа тази сутрин.

46-годишната водачка е правела ляв завой, когато загубила управление над автомобила, тъй като е шофирала с несъобразена скорост. Opel-ът се качил на тротоара и помел вървящата там жена. Пешеходката е загинала на място.

Шофьорката е задържана за 24 часа. Тя е тествана за алкохол, като пробата й е отрицателна.

Трима души са загинали, а 19 са ранени при 16 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Един от пострадалите е с опасност за живота.

В столицата са станали 5 тежки и 62 леки пътни инцидента, при които има един загинал и седем ранени.

От началото на годината са регистрирани 214 тежки катастрофи, при които са загинали 45 души, а 256 са били ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти не си добре бе Стефане

    5 0 Отговор
    Кола не убива. Нож уби човек. Пожар уби човек. Тротоар уби човек паднал отб8мия етаж. Човека, природна стихия хищник и т.н. ОК Синтрофе?
  • 2 Магистрат

    1 0 Отговор
    Пазете се от шофиращите,които са без топки!!!