Last news in Fakti

18 Ноември, 2011 09:07 15 779 7

Оранжерия за марихуана в ямболски апартамент

  • марихуана-
  • оранжерия-
  • ямбол
Оранжерия за марихуана в ямболски апартамент - 1
Снимки: МВР

Ямболските криминалисти разкриха оранжерия за отглеждане на марихуана в апартамент. Задържани са двама мъже, произвеждали наркотичното растение с цел разпространение, съобщиха от полицията в града.

Спецакцията е проведена вчера  на територията на областния град. В хода й криминалистите от РУ “Полиция” – Ямбол  са извършили претърсване в дома на 24-годишния С.К., на ул. “Срем”. Там те открили вътрешна стая с оборудване за отглеждане на канабис. Част от помещението е изолирано с алуминиево фолио и оборудвано с кварцови лампи, рефлектори, дросели и таймери. 

Намерени са 42 саксии с растения в различен стадии на растеж, които при направения наркотест са реагирали положително за марихуана. В девет цилиндрични форми от пръст са посети за разсад семена. В стаята са открити и множество торове както и схема за съотношенията им при поливане. на растенията.  В хода на процесуално следствените действия са събрани данни, че С.К отглежда канабиса съвместно с Й.Д. на 26 г. от Ямбол с цел продажба. Мъжете нямат криминално минало. Двамата са задържани са за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kalin

    1 0 Отговор
    абе баце тиа хора как така ги фаштат е.аси ората
  • 2 Чичо Скрудж

    1 0 Отговор
    комшиите, баце, комшиите
  • 3 bongo

    0 0 Отговор
    най-вероятно чичо Скрудж ги е издал:]
  • 4 Фермер

    3 0 Отговор
    Сигурно са получили пари от еврофондовете по оперативна прогама за развитие на местното земеделие и тъй като са нямали обработваема земя са решили да ползват апартамента за ферма
  • 5 Чичо Скрудж

    0 0 Отговор
    Чичо Скрудж мълчи като комунист

    Щото е пънкар!
  • 6 Malko_Kriti4en

    0 0 Отговор
    малко болни ми изглеждат тия растения- не ги знам ама май не са професионалисти...
  • 7 Dedo Ceko

    0 0 Отговор
    Strasni Baluci