17 Март, 2017 20:21 1 485 9

Мъж системно краде кутии с дарения за болни деца

  • крадец-
  • кутии с дарения

Охранителни камери в Пловдив заснеха нагъл крадец, който взима кутия с дарения за болни деца. За няколко седмици в района са откраднати поне 10 благотворителни кутии по същата схема, съобщи БТВ.

Мъжът изчаква около касата да няма никого, взима кутия и невъзмутимо излиза от търговския обект.

Той се връщал няколко пъти в един и същи супермаркет, като на четвъртия опит за кражба бил заснет от охранителната камера.

Собствениците призовават всеки, който разпознава мъжа на видеото, да сигнализира на МВР.

Към момента полицията е безсилна да идентифицира крадеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ???

    3 0 Отговор
    И къде е видеото?
  • 2 гост

    3 5 Отговор
    Може на него да му трябват повече . Пък и повечето такива дарения са "схема ". А другата част са за безнадеждно болни , само да им се удължава агонията , колко хуманно да се мъчиш като куче ,ама жив да си . Отделно щом съдбата е решила някой да е наказан ,не трябва да и се пречи , щото и той го отнася . От опит го знам , щом помогна на някой ,после все гадории ме спохождат .
    Така че въпросния крадец със здраве да си харчи стотинките .
  • 3 аз и пак аз

    4 2 Отговор
    Явно си кух кат градинска лейка штом така разсъждаваш но не трябва да те виня тъй като е нямало кой да те възпита жалък си че така мислиш и най лошото е че го пишеш

    Коментиран от #7

  • 4 Руснака

    3 2 Отговор
    Чупене на ръцете...и двете

    Коментиран от #6

  • 5 Селянин

    2 1 Отговор
    Лошото е , че гост-а донякъде има право... не одобрявам кражбата, но наистина има много нещастници, които събират пари на гърба на болни, бездомни, инвалиди и т.н.... ма то в тая държава бедните събират пари за болните, а богатите ограбват и едните и другите...
  • 6 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Руснака":

    Ти вземи си удари главата в най близката стена ,колкото можеш , дано да осъзнаеш какви ги пишеш . То ако трябва да се чупят ръцете на тоя стинкаджия , на тия дето унищожиха държавата какво трябва да им се причини ? То аз знам ,но по добре да не го пиша .

    Коментиран от #9

  • 7 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "аз и пак аз":

    За жалост тъпия не съм аз . Това дето съм го написал ,вземи го прочет 100-на пъти ,може тогава и да разбереш нещо за истината която отразява текста .
  • 8 Руснака

    2 1 Отговор
    Минусчетата...и за вас чупене на ръцете ей
  • 9 Руснака

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Тези, които ограбиха държавата и аз знам какво заслужават. Кажи го и пак ще им е малко...