Last news in Fakti

21 Март, 2017 14:24 1 217 1

Обраха църква в центъра на София

  • църква-
  • храм-
  • софия-
  • обир-
  • св. св. кирил и методий

Крадците са задигнали даренията в храма „Св. Св. Кирил и Методий”

Обраха църква край едно от най-оживените места в София. Крадците са нападнали и отмъкнали даренията за храма „Св. Св. Кирил и Методий”, инфомираха от "Нова телевизия".

Сигналът е подаден в полицията малко преди 7.30 часа. По всяка вероятност самият обир е станал малко по-рано. Хората, които работят на Женския пазар твърдят, че не са видели или чули нищо подозрително.

Пет часа след обира църквата остана затворена. Хората, които идваха да се помолят за здраве, останаха учудени от това, което се е случило.

Работещите наоколо споделиха, че в църквата имала денонощна охрана.

Засега не се знае каква сума е открадната от храма. Проведен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Очаква се скоро църквата да бъде отворена за вярващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TOMA POR KULO

    1 0 Отговор
    BOG BAVI NO NE ZABRAVQ