Last news in Fakti

29 Март, 2017 08:09 1 336 1

Известен крадец обра духовник

  • крадец-
  • обра-
  • духовник

Обирджия се оказва уловим за камерите, но не и за властите, съобщи Нова тв

Последният удар на апаша е от столичния квартал „Бояна”. Свещеникът от храма „Свети Пантелеймон” е бил на служба, когато крадецът разбива стъклото на автомобила му и взима чантата му.

Въпросният обирджия е стар познайник на полицията - Тодор Маринов, на 40 години от София с множество криминални прояви. В интернет се разпространяват кадри от кражбите му.

"Цялата седалка беше пълна със стъкла. Веднага погледнах към чантата и видях, че я няма", разказа духовника.

Това е станало в 11.30 ч. през деня и камерите са го уловили. Ремонтът е коствал на духовника 100 лв. По думите му обаче разправиите са големи.

Свещеникът разказа, че не е подал жалба в полицията, тъй като и друг път е ставал жертва на кражби, подавал е жалби, но не е имало резултати въпреки кадрите от камери.

Хората разказват, че Тодор Маринов се издържа именно по този начин. До момента има над 40 кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ААА

    2 0 Отговор
    От пресцентъра на МВР заявиха по случая , че той Господ ще го накаже.