Last news in Fakti

2 Април, 2017 13:44 2 181 0

В Рим хванаха наш тираджия с 90 кг. хашиш

  • тир-
  • дрога-
  • хашиш

Шофьорът е заплашен от присъда от 20 г. за трафик на наркотици

В Рим хванаха наш тираджия с 90 кг. хашиш - 1

Наш тираджия е бил арестуван в Рим с 90 килограма хашиш. Той пристигнал на пристанище Чивитавекия от Барселона с ферибота. Това съобщават медиите на Апенините.

На силите на реда направило впечатление нервното поведение на 69-годишния българин. Освен това той се опитал да премине през изход, който бил забранен за камиони.

По тази причина той бил спрян за проверка. Полицията дори използвала специално обучено куче.

Хашишът бил намерен в специален тайник. В три сака властите намерили 826 рула от наркотика, които били замаскирани с кафе и захар.

Пазарната стойност на намерения хашиш се оценява на € 500 000. Българинът, чието име не се съобщава, е задържан по обвинение за трафик на наркотици.

Той се намира в затвора Боргата Аурелия в Чивитавекия. Шофьорът е заплашен от присъда от 20 г. за трафик на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА