Last news in Fakti

12 Април, 2017 14:33, обновена 12 Април, 2017 17:05 9 122 4

МВР се чуди:Много пари ту тук, ту там… И никой не ги търси!

  • левове-
  • пари-
  • полиция
МВР се чуди:Много пари ту тук, ту там… И никой не ги търси! - 1

В Пето РУ-СДВР се съхраняват намерени пари. Сумите са открити в района на бул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Кракра“ и в голям хранителен магазин на бул. „Мадрид“; До този момент никой не е потърсил изгубените средства. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

За първия случай в Пето РУ-СДВР съобщил гражданин на 12 януари тази година. По обед, към 12.30 часа той намерил крупна сума пари в банкноти от 50 лева пред сграда на ул. „Янко Сакъзов“, в отсечката между Паметника Левски и ул. „Кракра“. Парите са предадени в Пето РУ-СДВР /ул. „Марин Дринов“ №4/, заведена е преписка, но до момента никой не е заявил за загубата, за да му бъдат възстановени средствата.

Подобен е случаят, регистриран и на 5 април тази година в полицейското районно управление. Управителка на голям хранителен магазин на бул.”Мадрид” /след пресечката с бул. „Евлоги Георгиев“ посока „Подуяне“ / съобщила, че сутринта, малко преди 10 часа, пред една от касите е открила пощенски плик с пари. Намерената сума е в банкноти по 50 лв. И по този случай е заведена преписка, но досега никой не се оплакал в полицията за загубените пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стомаха

    16 0 Отговор
    Имат пари хората и не приемат божиите подарици
  • 2 баш батка

    2 2 Отговор
    Хехе кой си губи така парите айде моля ви се! Тва е някаква шашма. Най вероятно са рекетирали наркодилъри и сега искат да ги ползват за нещо законно.

    Коментиран от #3

  • 3 олемале

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "баш батка":

    Оооо, ами обявете търг и който наддаде най-много значи са негови? Вероятно са парите на някой телефонен ало-измамник и се страхува да не го гепнете, като дойде да си ги иска? А и доста "бедни" пенсионери има, дето все нямат пари, а ги подаряват на ало-измамници?
  • 4 Герб

    2 0 Отговор
    Хах това съм аз😉