Last news in Fakti

24 Април, 2017 12:00 9 584 3

Жандармерия блокира Плевен. Дири наркобос

  • жандармерия-
  • плевен-
  • камен балбозанов – куката
Жандармерия блокира Плевен. Дири наркобос - 1
Снимка: БТА

Жандармерията е блокирала Плевен, съобщава сайтът „За Плевен“. В града се провежда спецакция срещу престъпна група на Камен Балбозанов – Куката.

Той е сочен за наркобос и той вече е подсъдим по дело за наркотици и рекет в спецсъда, известно като Бандата на чуковете.

Камен Балбозанов – Куката е спряган за близък на Христофорос Аманатидис-Таки. Куката е криминално проявен, нашумял през 2001 година, когато срещу него имаше бомбено нападение. През 2008 година той беше нападнат за пореден път с огнестрелно оръжие в родния му град Плевен, а година по-късно оцеля на косъм, след като беше прострелян многократно от неизвестен извършител. Бившият главен секретар на МВР Илия Илиев директно обяви Куката за наркопласьор.

През 2003 г. Камен Балбузанов - Куката и Красимир Манолов - Гулянския получават присъди от по една година и половина по обвинения за хулиганство и грубо нарушаване на обществения ред. Двамата са задържани при спецакция по сигнал за отвличане и побой. По оперативна информация на МВР Балбузанов е наркопласьор. Той е имал контакти с убития Антон Милтенов-Клюна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    17 7 Отговор
    Пак се започва с отвличане на вниманието от парламентаааа.
  • 2 Бай Иван

    15 2 Отговор
    То 2/3 от полицаите в Плевен му се радват като на брат, отделно паяците в града са негови...Пък после вярвай че го търсят...
  • 3 плевенчанин

    7 2 Отговор
    Б'си тъпия град - хора няма, а коли бол. Ако случайно намериш място за паркиране или скоби или паяк,а понякога и акт