16 Май, 2017 11:12 1 870 0

Смел продавач обезвреди въоръжен крадец

  • крадец-
  • продавач-
  • бензиностанция
Смел продавач обезвреди въоръжен крадец - 1

Служител на бензиностанция успя да обезвреди и задържи маскиран и въоръжен с револвер мъж, който искал да ограби оборота.

Сигналът за проваления опит за грабеж е подаден около 0.45 часа вчера в полицията в Ботевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

В салона на бензиностанцията, която се намира в района на 37-ия километър на магистрала „Хемус“, нахлул маскиран мъж, въоръжен с револвер, който направил опит да отнеме наличната в касата парична сума.

Грабителят обаче бил обезвреден и задържан на място от проявил хладнокръвие служител на бензиностанцията.

Изпратените на място полицаи установили, че извършителят е 25-годишен рецидивист от Ботевград.

На място е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. Задържаният е обвинен, като му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА