Last news in Fakti

26 Май, 2017 11:08 3 785 14

Ромка преби социална работничка, отказала й помощи

  • ромка-
  • преби-
  • социална работничка
Ромка преби социална работничка, отказала й помощи - 1

Бясна ромка е нападнала социална работничка от приемната в квартал „Комлука”, съобщава Флагман.бг. Инцидентът е станал вчера, малко преди края на работния ден.

Смуглата бургазлийка побесняла, защото социалният работник – жена с дългогодишен опит в сектора и обяснила, че не може да взема помощите, които ромката желае.

Тя я удряла, блъскала в стената, едва е озаптена. Пострадалата социална работничка е приета в болница. Не е ясно какво е състоянието й, но вече е в болнични. Колегите й са в шок от нападението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Oven

    42 0 Отговор
    Каква ромка мръсни тъпи цигани с орангутанско поведение,полумаймуни получовеци.

    Коментиран от #5

  • 2 Евала бе журналисти

    15 1 Отговор
    Поне да бяхте споменали че този квартал е в Сливен :)
  • 3 VMORO

    13 0 Отговор
    Най-вероятно става дума за ж.к. "Победа" в Бургас. Бургазлии го "Комлука" понякога.
  • 4 бургазлията

    16 1 Отговор
    В Бургас също има квартал "Комлука":), а и си пише, че нападателката е бургазлийка
  • 5 Константин-Ром

    2 19 Отговор

    До коментар #1 от "Oven":

    До Овен:ОВНЬО ,прост расист си ти,нищо повече.Ти си същия от онези прецаканите в собствената си държава,наречена БЪЛГАРИЯ.Сит на гладен не вярва.Не всички роми са далавераджий,тази жена като няма пари да си изхранва децата,не ще се бие за хляба а и по далеч ще стигне.Глада е най лошия учител ако не знаеш.

    Коментиран от #7, #8, #10, #12

  • 6 Финдли

    5 0 Отговор
    В един конкурс за най-глупава дума,"РОМКА" ще влезе в тройката.Ако на цигански "РОМ" означава човек,тази дума не би трябвало да има женски род,още повече с българско окончание.
  • 7 Гларус

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Константин-Ром":

    Абе,ей м....л смотан,ние ли ви караме да правите по 100 малки м...лчета?!Като няма пари да отива да работи или да се изнася към Германия.
  • 8 Гостенин

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Константин-Ром":

    Ако си циганин ,не се срамувай да се наречеш такъв .България е нашата Родина , и ако ти си извън нея и имаш подобно отношение, не пиши.Всички знаем ,че глада е по силен от страха ,но какво да прави служителката ,може би да вади пари от джоба си. Това е нивото на болшинството цигани.Интегрирането е трудно ,да не кажа невъзможно.Самите цигани (в по голямата си част) не го искат.А какава да е работа не хващат!
  • 9 око боко

    7 1 Отговор
    На сапун.

    Коментиран от #11

  • 10 Ангелов

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Константин-Ром":

    Константине,Ром е алкохолна напитка,ти си циганин приятелю!Типично по цигански ,нямаш задължение да си честен само правата знаеш да си търсиш!Тая циганка като е гладна ,да спре да ражда циганета и да се хваща на работа,не да разчита на нас(защото циганите данъци не плащат и всички помощи за циганите се плащат от нас Българите) да я издържаме с помощи ,че и да напада социалната служителка,която също е гладна и за да си изкара хляба не разчита на помощи ,а е длъжна да се разправя с неграмотните и неблагодарни цигани!
  • 11 госта

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "око боко":

    И ръкавици
  • 12 111

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Константин-Ром":

    Бие се защото и е резната далаверата с циганетата.
  • 13 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Да-а-а-а, народната милиция щеше просто да я съветва и тя щеше да разбере, че не бива да удря, защото боли.До края на живота си нямаше да вдигне ръка да удари!!!! Още по-вече, че това е държавен служител !! Сега ще гледаме как държавата България си пази, защитава и уважава служителите!!Циганката обаче е образована и възпитана в демократична България и е под крилото, я на БХК, я на ДПС. Къде се намира тая социалната, че няма да им дава помощи?
  • 14 ддд

    0 0 Отговор
    затова правителството осигурява
    първо ромите
    защото закъснеят ли нещо
    те тръгват да газят
    за нас може да няма за тях ще има
    вие знаете защо