Last news in Fakti

13 Декември, 2011 10:22 772 1

Пиян опитал да убие жена, арестуват го

  • мвр-
  • софия-
  • убийство
Пиян опитал да убие жена, арестуват го - 1
Снимка: БГНЕС

След светкавични действия столичните полицаи задържаха криминално проявен мъж, направил опит за убийство, съобщават от пресцентъра на МВР. Потърпевша е 59-годишна жена, намушкана с нож.

Инцидентът е станал тази сутрин в столичния квартал ”Дружба”, а сигналът за него е подаден около 6.30 часа на тел. 112.

59-годишна жена, шофьор на таксиметров автомобил, съобщила, че е ранена от клиент и уточнила, къде точно се намира. Незабавно на място били изпратени три автопатрула.

Жената била в съзнание и дала точно описание на извършителя. След кратко преследване той бил заловен до езерото в кв. „Дружба”. При задържането мъжът се опитал да изхвърли във водата ножа, с който намушкал жената, но не успял.

Пред полицаите 59-годишната жена разказала, че взела клиента, видимо употребил алкохол, от дискотека в Студентския град. Той не пожелал да каже точния адрес, а споменал, че ще я упътва в процеса на шофиране.

Когато наближили езерото, 39-годишният мъж я накарал да спре колата, а при отказа й извадил от обувката си нож и я порязал по ръката. Пострадалата оказала съпротива, напръскала го със спрей, което го озлобило още повече. Тогава той я пробол два пъти в гърдите, след което излязъл от колата и побягнал.

Задържаният Е.М. /39 г./ от кв. Горубляне е криминално проявен - регистриран за притежание на взривни вещества, нанасяне на средна телесна повреда, шофиране в нетрезво състояние, осъждан.
Образувано е досъдебно производство.

Работата по разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЙОВЧО

    0 0 Отговор
    На делото съдията ще го изкара сираче, със бяла, а не черна риза и може и това да не е ножа с който е намушкал жената, а и може баба му да е мъжка и той да е с 2-ма дядовци.