Last news in Fakti

13 Декември, 2011 15:17 1 365 1

Четири нови казана за ракия разкриха митначари

  • ракия-
  • агенция митници-
  • пловдив
Четири нови казана за ракия разкриха митначари - 1
Снимка: БГНЕС

Нелегален обект за изваряване на ракия в с. Дълго поле, община Калояново разкриха днес служители на Митница Пловдив. В постройка в края на селото са засечени четири казана с вместимост от 150 до 500 литра, съобщават от Агенция Митници.  Общият капацитет на откритите съдове е 1250 литра. Един от казаните е работил в момента на проверката. Заредените за изваряване джибри са били собственост на физическо лице от същото село.

Предстои изясняване на собствеността на обекта. 

Според действащото акцизно законодателство, физическите лица подлежат на глоба в размер до 3000 лева, а за юридическите лица имуществената санкция стига до 6 хил. лева. Съоръженията подлежат на отнемане в полза на държавата.

Вчера митническите инспектори разкриха още два казана в кърджалийско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корадо Катани

    0 0 Отговор
    Голям успех. Браво Ваньо, браво Танов! Ти закопа мафията:)))))))