Last news in Fakti

4 Август, 2017 22:29 1 400 3

Заловиха български телефонен измамник в Атина

  • ало измамник-
  • атина
Заловиха български телефонен измамник в Атина - 1

Български телефонен измамник е арестуван в Атина, след като поискал 4500 евро от жертвата си със сценарий за автомобила катастрофа, съобщава в. "Катимерини".

28-годишен българин се опитал да измами жена в Атина, като й се обадил по телефона, твърдейки, че е полицай, и казал, че сестра й е направила катастрофа, при която е загинало дете.

Мъжът заплашил жената, че сестра й ще отиде в затвора, ако тя не му плати 4500 евро, за да уреди освобождаването й.

Смята се, че мъжът е работил със своя съучастничка, която говорила по телефона с жертвата, представяйки се за сестра й.

Жената веднага съобщила за инцидента в полицията, която изпратила свои служители, за да арестуват мъжа на мястото, където очаквал да получи парите.

Полицията смята, че мъжът е приложил същия сценарий при най-малко още четири случая в Атина. Предполагаемата съучастничка все още се издирва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРО

    9 0 Отговор
    Е ся ще му .... фамилията, ще съжелява доста ьа деянията си. Там нема прошка, 5 годинки не му мърдат. Ще го превъзпитават хубовичко , ще прилича на момиче.
  • 2 супер

    7 0 Отговор
    Дано го спукат в пандела м...ла мръсен
  • 3 Иво Стойнев

    3 0 Отговор
    Питате ли се ЗАЩО е така в Гърция, но не става у нас? Ами защото някой ВИСОК полицай взима процент от парите! Джебчийките от Игнатиево какво казаха - "плащаме 2500лв. на дознателя и ..."