Last news in Fakti

11 Август, 2017 15:55 20 918 12

Разбиха бардак, маскиран като студио за масажи във Варна

  • масаж-
  • студио-
  • секс
Разбиха бардак, маскиран като студио за масажи във Варна - 1

Проведена е специализирана полицейска операция в масажно студио, намиращо се в ж.к. "Бриз" на територията на град Варна. В този момент са предоставяни сексуални услуги срещу заплащане. Задържани са пет жени – четири от Варна на възраст от 19 до 36 г. и една украинска гражданка, пребиваваща в България (28 г.).

Същите са известни на органите на МВР, задържани и проверявани във връзка с придобиване на доходи по неморален начин, съобщават от ОД на МВР.

Разследва се сексуална експлоатация, набиране и склоняване към проституция и предоставяне на помещение за развратни действия.

Иззети са множество мобилни телефони, сим карти, дневник с отчет на заработеното и други материали, доказващи извършваното престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковра

    73 4 Отговор
    придобиване на доходи по неморален начин - Значи имало как да осъдим политиците
  • 2 тъпаци

    50 6 Отговор
    Легализирайте проституцията вече, поне ще има контрол и държавата ще прибира някой лев данък. А така колкото и бардаци да разбиете, никога няма да спре.
    Това е временно решение.
  • 3 До тъпаци

    28 23 Отговор
    Ти нормален ли си. Като узаконят бардаците ще експлоатират много повече жени и то законно. Вероятно малцина от тях не ги дрогират. Аз искам да забранят и джамиите. В турция е забранено да изповядваш друга вяра. И труд по градинки и пътища за м...алите. Тогава да получат помощи
  • 4 гост

    33 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Същите са известни на органите на МВР, задържани и проверявани във връзка с придобиване на доходи по неморален начин, съобщават от ОД на МВР.

    Алоу,, тулупите безполезни ! П-тките са си техни и ще правят каквото намерят за добре. Вие силоваците сте много ,,морални, само че за разлика от коврите, които сами си изкарват парите, вие сте паразити, на които им плаща данъкоплатеца за нищо.....
  • 5 шшш

    15 5 Отговор
    тъкмо се записах на масаж,че гърба ми схвана от кръста на долу,малко на долу..карък..
  • 6 Тодор

    20 4 Отговор
    Къде по-точно се намира това студио?
  • 7 мишкармеханик

    13 6 Отговор
    Най-вероятно са измамили някой терикат с времето..В тия масажни студиа масажа е 80-100лв. НА ЧАС...А ако искаш чикинана сумата става от 200 нагоре..И трябва да знаеш как да подходиш и да зададеш въпроса..Най вероятно някой очилат бивш депутат с позиции е отишъл да поклати и са го врътнали с времето.И след това е използвал връзки да ги удари...
  • 8 Смях

    26 4 Отговор
    чл. 329(1) от НК... Според мен не са си платили на някое ченге... Пълно е с такива места в цяла България! Акцията на КПП Кулата не беше нещо по-различно, само че ставаше въпрос за много, много пари. Не са платили на любовника на нашия кон и оня ги натръшка по земята. Тук е същото, но в много по-малки размери! :D
  • 9

    14 2 Отговор
    така е като не си плаща!
  • 10 GOROLOM

    14 4 Отговор
    И с какво "разбиването" допринесе за България ?
    А вредите са:
    - Незадоволени западняци, а хванатите на място - и стресирани.
    - По-малко пари влязли в държавата (дори като заплати на труженичките).
    - Загуба на средства за финансиране на операцията вместо да се гонят истинските престъпници.
    - Загуба във вид на емиграция на жените за да работят другаде (Брюксел, Германия и др. държави които имаме за пример !!!)

    Коментиран от #11

  • 11 МАДУРО ВЕНЕЦУЛАНСКИ

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "GOROLOM":

    жалко че в България все още има хора с престъпно мислене като теб...НЯМА ПО ВАЖНИ и ПО МАЛКО ВАЖНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...
  • 12 НикГен

    2 0 Отговор
    Да! Имало е начин! Да, ама не, беше казал Петко Б.