Last news in Fakti

16 Август, 2017 00:15 1 009 1

Година и половина затвор за опит за грабеж

  • затвор-
  • грабеж-
  • благоевград

Б.М. се е признал за виновен пред съда

Година и половина затвор за опит за грабеж - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж, опитал да ограби жена в Благоевград ще получи една година и шест месеца затвор, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Около 5 ч. сутринта на 16.06.2017 г., в района на заведение „Марбела“ в гр. Благоевград, Б.М. нападнал в гръб жена с цел я ограби. Той започнал със сила да дърпа дамската ѝ чанта и се опитал да я напръска със спрей в очите. Докато пострадалата бягала, грабителят я блъснал, при което я съборил на улицата.

Злосторникът не успял да осъществи кражбата, докато женат викала и правела опити да се защити. На помощ се притекъл случаен минувач.

Б.М. се е признал за виновен за извършения от него опит за грабеж и е сключил споразумение с Районна прокуратура – Благоевград, което съдът е одобрил. Той ще изтърпи наложеното му наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година и шест месеца при общ режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    1 0 Отговор
    Ако я беше убил щеше да получи 2 години или условна - да се знае!!!