20 Декември, 2011 14:17 8 953 11

Четирима се бият с полицаи при арест

  • арест-
  • полицаи-
  • съпротива

Ранен е един от полицаите

Четирима се бият с полицаи при арест - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима криминално проявени, извършили кражба на електрически кабел, са задържани при проведена вчера полицейска операция на територията на областта, съобщиха от полицията в Бургас.

Установено е, че А.Т. /27 г./, Й.И. /26 г./, Т.Д. /21 г./ и Х.Ч. /31 г./ са извършили престъплението на 16 декември по обяд на ул. «Странджа» в Средец. Четиримата оказали яростна съпротива – започнали да хвърлят камъни по униформените и служебните автомобили. Ранен е един от полицаите, който бил откаран в болница с разкъсна рана на левия крак.

По случая са образувани три досъдебни производства - за увреждане и кражба на ел. кабели, за увреждане на служебен автомобил и за нанесена телесна повреда на полицейски служител. На четиримата са повдигнати обвинения, а работата по документирането на престъпната им дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!

    3 0 Отговор
    В затвора тая сган! Нови затвори да се построят ако трябва специално за циганите! След тях да се разследват тайните общества - масони и такива които са в политиката и те заедно с м.......те в затвора! Смърт за предателите!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Тези м......ли взеха да си правят съвсем каквото искат , за в бъдеще ще трябва всички да се въоръжаваме с огнестрелно оръжие.
  • 3 Тошко Станчев

    1 0 Отговор
    Надявам, се че полицаите после са им показали къде зимуват раците......бой,е...н и гръцка музика както е казал поета!!!
  • 4 Иван

    1 0 Отговор
    Как може да ги залавят така без обвинителен акт и присъствие на прокурор. Трябвало е да ги помолят учтиво: "Извинете много, господа м....ли, че ви притесняваме по време на работа, бихте ли били така добри, както и карасиви, да дойдете до районото управление, за да ви пуснем след 24 часа без дори да ви докоснем"? Така трябва да се държат полицаите с крадците според политиците от опозицията. Всичко друго е нарушаване на човешките права и свободи.
  • 5 МЕХМЕД АХМЕД

    1 0 Отговор
    samo sapun nisto drugo ne opravya m.....li
  • 6 ХИТЛЕР

    0 0 Отговор
    Докато са тези на власт,няма да стане нищо по въпроса с м...лите. Като изберете СИДЕРОВ положението ще бъде друго.
  • 7 Ангел Щърбев

    1 0 Отговор
    за пореден път се вижда тяхното чувство за безнаказаност
  • 8 Будюни

    1 0 Отговор
    Така е при днешната демокрация не камъни а и по някои куршум могат да им пуснат за добре дошли на ченгетата дето им развалили рахатлъка да изкарат някой лев. Има и друго може и м...четата да несъ пуснали гювеч на ченгетата от предишна далавера на любимите им м...ли.
  • 9 ххххххххххх

    0 0 Отговор
    Хораа има и добри м......ли и има и лоши кат тия дето крадат кабели. Мисля, че е редно да накажат само тия м.....ли дето крадат. А имам колега ром и не е като тяхх.....
  • 10 някой си

    1 0 Отговор
    държавата ни е такава за м....ла няма закони
  • 11 nqkakuv

    1 0 Отговор
    Булгария не може да живее в демокрация. Трябва пак да дойде социализъм, да се върнат лагерите. На балканите не може да има демокрация, а анархия.....всички м....ли трябва да бъдат.......