Last news in Fakti

9 Септември, 2017 15:23 1 738 4

Съдят шофьор, прострелял друг в гърдите след спор на пътя

  • шофьор-
  • съд-
  • свищов-
  • спор

Окръжният съд във Велико Търново ще разглежда делото срещу мъж, прострелял друг шофьор в Свищов, заради отнето предимство.

Кирил К. е обвинен в това, че на 12 октомври 2014 г. прострелял с "Глок" Марин Д. Пострадалият получил куршум в гърдите, но медици от Плевен успели да спасят живота му след тежка операция. Според обвинителния акт, деянието е извършено на кръстовище на ул."Студентска" в гр. Свищов.

Подсъдимият управлявал лек автомобил по улицата, а пострадалият се включил в движението от странична пресечка с товарен автомобил "Татра". Подсъдимият бил афектиран от маневрата на камиона за включване в движението, която възприел като отнемане на предимството му. С маневра принудил водача на товарния автомобил да спре. Кирил грабнал оръжието и изскочил от колата. Качил се на степенката към кабината на товарната машина и започнал да крещи. Разразилата се свада между двамата водачи приключила с произвеждането на изстрел от страна на Кирил К.

Делото е насрочено за понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асът на асовете

    20 0 Отговор
    3 години по-късно ще го съдят, браво бе, направо пофално
  • 2 Уууууу

    13 5 Отговор
    И този ще да е от ГЕРБ....илипенсионирано ченге или военен

    Коментиран от #3

  • 3 Хлебич

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Уууууу":

    Най вероятно ще е от БСП, или от ДПС а можеби пенсионирана охрана на ТКЗС или МТС
  • 4 Патриот

    1 0 Отговор
    Този да не е отново общински управител от ГЕРБ?
    Или услужливо е пропуснато да се напише?