Last news in Fakti

29 Септември, 2017 11:51 1 540 2

Кървава свада във Врачанско

  • намушкан-
  • свада

Кървава свада се е разиграла миналата нощ във Врачанско. Мъж е бил намушкан, след като се сбил с друг в дома си. Скандалът е избухнал малко след полунощ в козлодуйското село Крива бара, съобщават от полицията.

Към 1 часа 31-годишният В.Л. от село Бутан нахлул в дома на местен мъж и се скарал с него. Лютата свада обаче прераснала в брутален бой, по време на който неканеният гостенин извадил нож и намушкал домакина.

На местопроизшествието веднага бил извикан екип на полицията и спешна помощ. На мъжа е оказана първа помощ и е откара в болницата в Козлодуй.

Преди да пристигнат униформените нападателят успял да се измъкне. След работа по горещи следи, полицейските служители издирили и задържали В.Л.

Не е ясно каква е причината за скандала, но хората в селото коментират, че чуждоземецът не е познат на местните жители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комаров

    3 2 Отговор
    Ромове?
  • 2 ред

    0 1 Отговор
    трябваше да има патрулки