27 Декември, 2011 15:52 1 129 1

Затворник в отпуск е задържан за грабеж

  • затворник-
  • отпуск-
  • грабеж

Варненски криминалисти го заловили 40 минути след извършеното от него престъпление

Затворник в отпуск е задържан за грабеж - 1
Снимка: БГНЕС

Затворник в отпуск е задържан за грабеж, съобщиха от пресцентъра на МВР. Малко след полунощ днес шофьор на такси подал сигнал в полицията – обяснил, че около 23.50 ч. клиент го заплашил с нож и го ограбил. Той обяснил, че бил спрян от непознат близо до пиацата на спирка “Тракия”. Поръчал му да го откара до жк “Вл. Варненчик” – търсел си проститутки. По пътя спирали на няколко пъти, но клиентът му не успял да се договори с нито една от избраните жрици на любовта. После пожелал да пътува до Евксиноград, а по пътя изненадващо извадил нож, насочил го към водача, наредил му да даде парите и документи и да си разменят местата, за да му покаже как се кара. После подкарал колата с мръсна газ, а жертвата му успял да скочи в движение и да избяга.


Светкавично били предприети оперативни действия по установяването на извършителя и 40 минути по-късно А.Ю. /26г./ бил засечен на територията на черноморската столица. В него били открити 50 лева от оборота на таксиметровия шофьор, документите и мобилния му телефон.


Установено е, че А.Ю. излежавал присъда в затвора в Разделна, а в момента бил пуснат в отпуск.
Той е задържан за 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани на прокурор.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неде

    0 0 Отговор
    сега на топло да бъде той проститутка.