7 Октомври, 2017 14:49 2 118 5

Агресивна циганка псува и кълне директорката на училище, осъдиха я

  • ромка-
  • циганка-
  • обиди-
  • директорка-
  • училище

На изключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост, попадна Флагман.бг в регистрите на Районния съд в Бургас. Историята на агресивна ромка, която нападнала училищен директор, е шокираща.

Между кориците по делото, гледано от съдия Анатоли Бобоков, стават известни куп шокиращи факти.

Циганка с инициали А.Х.М. е осъдена на глоба от 100 лева заради това, че се нахвърля на училищен директор в Бургас. Случката е от 3 октомври т.г., а името училището е засекретено и не става известно от материалите по делото. По-всяка вероятност е някое от селските школа, тъй като в Бургас няма директорка с инициали И.В.

Детето на наглата циганка било записано в първи клас, но до този момент така и не се появило в училището. На 3 октомври майка му разбрала, че дават подаръци за всички първолаци и буквално си счупила краката, за да ги вземе от училището. Дарът бил от спонсор за всички първокласници и включвал – раница, моливи, цветни бои и други ученически пособия.

Циганката влязла в класната стая и директно взела една раница с подаръци за детето си. Учителката се опитала да я спре, но не успяла.

В този момент срещу нея се изправила директорката, която най-човешки се опитала да обясни, че детето й ще получи подарък, когато тръгне на училище, а до този момент това не се е случило. Нямало и уважителна причина за отсъствието му. Последното отключило агресията в циганката, която скъсала синджира и нападнала директорката.

„Ти ли ще ми казваш, ма! Бела да те удари!”, „к.рва”, крещяла смуглата жена, а след това започнала да кълне на цигански. На място веднага е извикана полиция, а нарушителката арестувана и съдена по Указа за борба с дребно хулиганство. Глобата е символична, защото е първо нарушение и е имало само вербална атака. Друг е въпросът дали ще бъде платена.

В момента обаче се обсъжда промяна в законодателството и подобни глоби ще бъдат плащани с обществен труд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митю

    19 0 Отговор
    Един зъб да и остане,и той да и боли!
  • 2 Да ама не

    24 0 Отговор
    99% от циганите кълнат и псуват всеки, който се опита да им направи забележка, а по-голямата част от тези 99% те пребиват. Дори когато са те излъгали или ограбили не са доволни, искат повече и повече.
    Ако си мълчим ще бъдем унищожени.Трябва да изискваме от държавата всеки ден, всеки час, със всички средства да се обуздае НАГЛАТА ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ.
  • 3 Красимир Велчев

    15 1 Отговор
    В началото на 19век так.нар.социалисти -утописти са смятали,че ако всичко стане общо и хората заживеят в комуни ,дори природата,ще се промени и морето,ще се превърне в лимонада.Не по-малко илюзорна е и идеята за интеграция на циганите.Перефразирано,една мисъл на Исус Христос,би звучала по следния начин -,,По скоро морето,ще се превърне в лимонада,отколкото циганите ,ще приемат образование и култура от другите народи.''
  • 4 Чавдар войвода

    5 0 Отговор
    В такива случаи, ви досажда циганка, просто кажете на нечовекоподобното-м....л: 'Каквото
    ми кажеш, да ти се връща тройно-повече." Ще се учудите как ще изчезне, тичайки.
  • 5 анализатор

    3 1 Отговор
    докато мислят как да променят законите циганите ни превзеха с наглост,агресия и какво ли не още