Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 22:58 3 284 1

Хванаха петима грузинци с фалшиви регистрационни табели

  • грузинци-
  • капитан андреево-
  • граница-
  • фалшиви номера

Нарушителите са заловени на граничен пункт "Капитан Андреево"

Петима грузинци са хванати да шофират автомобили с фалшиви регистрационни табели. Те са привлечени като обвиняеми по три бързи производства от Районна прокуратура-Свиленград, съобщиха от държавното обвинение.

Нарушителите са заловени на 13 ноември на граничен пункт „Капитан Андреево“.

До момента е установено, че петимата обвиняеми купили пет леки автомобила от Полша, където ходили да си търсят работа. Те тръгнали да се прибират към Грузия, като всеки от тях управлявал лек автомобил. При проверка на ГКПП – Капитан Андреево, на изхода от България за Турция, граничните служители установили, че два от автомобилите били с белгийски, а другите три с немски, литовски и полски регистрационни табели, които били неистински.

Разследването по бързите производства ще приключи в законния срок, като един от обвиняемите е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, а на другите е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европеец

    0 0 Отговор
    Конфискация,и без право да влизат в страната 20 години по бързата процедура и чао на грузински.