23 Ноември, 2017 18:24 3 748 4

Издирван студент бе открит мъртъв

  • студент-
  • мъртъв-
  • александър александров

Студент от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов е открит в четвъртък след обяд прострелян между селата Хаджидимитрово и Совата. Тялото бил намерено от местни хора до лек автомобил „Ауди“.

На място незабавно пристигнали криминалисти и се правят огледи, съобщава "Труд".

Оказало се, че младежът е прострелян в главата с ловна пушка. Разследването ще изяснява дали Александър Александров от Русе се е самоубил или става дума за убийство.

Студентът, който следва туризъм по магистърска програма бил в неизвестност от понеделник. Тогава е трябвало да се яви на изпит в академията. Той обаче нямал пари да си плати таксата и така и не се явил на въпросния изпит.

От 20 ноември близките му нямали никаква вест от него. Баща му се притеснил, алармирал полицията и още същия ден Александър бил обявен за издирване.

Едва в четвъртък късно след обяд било намерено безжизненото тяло на студента до колата на баща му в близост до рибарници край пътя Свищов-Велико Търново.

При първоначалния оглед е установено, че студентът се е застрелял малко преди да бъде открит. Тепърва ще се изясняват причините за трагедията и къде е бил през изминалите дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопа

    9 1 Отговор
    Много объркваща новина.
    Застрелял ли се е или са го застреляли?.
  • 2 Шпек Папуров

    0 1 Отговор
    Най-интерсената новина която съм чел на последък.
  • 3 Неразгадани

    0 1 Отговор
    Няма пари за такса а има за автомобил , гориво , оръжие , боеприпас .
    Интересно! СамоубиЙство едва ли
  • 4 Баджанака

    1 1 Отговор
    напоследък всички убийства ги пишат самоубийства, защо ли....