Last news in Fakti

18 Декември, 2017 13:42 1 844 4

Задържаха бракониер, убил два елена

  • бракониер-
  • елен-
  • шумен

Незаконният лов е бил в ДЛС „Черни Лом“ - Попово

41-годишен мъж от Шумен бил задържан при съвместни действия на служители на РУ- Шумен и колегите им от Попово.

Това съобщиха от полицията в Шумен.

На 15 декември полицейски служители от районното управление в Попово получили сигнал, че неизвестен отстрелял два елена в ДЛС „ Черни Лом“- Попово без да притежава разрешително. Откритите трупове на елените били без месо. Получена била информация за част от номера на марка и модел автомобил, с който се движил извършителят.

След бързи действия на полицията в Шумен джипът е открит пред имот на З.И./41г./ от Шумен. В хода на образуваното досъдебно производство по описа на РУ- Попово за извършено престъпление по чл. 237 от НК са извършени процесуално-следствени действия.

При направения оглед в дома на З.И. е открито прясно месо, а в автомобила му е открит нож, имало е и следи от кръв. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Попово. Повдигнато му е обвинение и му е взета мярка за неотклонение „Подписка“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Логи Ката

    3 10 Отговор
    Ее и какво като са го задържали? Да не би да се съживят елените, че да им се извини?
    Пускайте го да стреля и трепе - като свършат елените няма да има за какво да го задържат ))))

    Коментиран от #3

  • 2 Вальо Златев

    8 5 Отговор
    Ало-ло......бракониера не знаеш ли ,че по елените могат да стрелят само горските и който си плаща.......а за другите има врабчета ,гугутки ,синигери.......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Грую

    8 0 Отговор
    Е сега вече ако и той каже, че са му ги поръчали да ги утрепе за суджуци на Бойко направо ще замирише на конспирация!