8 Януари, 2018 14:23 2 615 3

Хванаха мъж с 16 килограма марихуана

  • марихуана-
  • наркотици-
  • наркоразпространение-
  • спасово

Съучастничката му е пусната под гаранция срещу 10 000 лева

Хванаха мъж с 16 килограма марихуана - 1

Обвиняем за притежание на 16.315 килограма марихуана с цел разпространение е задържан под стража от Добричкия окръжен съд по искане на Окръжната прокуратура. За взетата мярка за неотклонение спрямо 37-годишния Данаил П. съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура. На съучастничката на задържания - Нина Н., също 37-годишна, е наложена парична гаранция в размер на 10 000 лева.

През януари в къща в добричкото село Спасово са намерени високорискови наркотични вещества. В имота марихуаната е била съхранявана и сушена, а откритото вещество представлява суха тревиста маса.

Установено е, че съпричастност към престъплението имат Данаил и Нина, които били приятели, посочват от държавното обвинение. Мъжът е осъждан през 2004 година като е реабилитиран по право. Жената е с чисто съдебно минало. Окръжната прокуратура в Добрич продължава разследването по образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    3 1 Отговор
    Високорискови наркотични вещества
    ...
  • 2 Аналогия

    3 0 Отговор
    Същото е било и в къщата на Юнаков в Нови Искър, само дето собствениците на наркотика са му звъннали за Нова Година да го питат как е хавата и като са разбрали, че хора, които не трябва да знаят, са в къщата, са решили да си вземат наркотика и да попочистят малко (с извинение за грозната дума пред паметта на мъртвите). Жалко за невинните жертви обаче:(:(
  • 3 qqqqq

    5 0 Отговор
    След малко ще го пуснат барабар със стоката. Това нещо трябва да се пласира.