31 Януари, 2018 13:16 1 111 3

За 10 лв. рецидивист счупи ръката на пенсионер

  • рецидивист-
  • обир-
  • пенсионер

Осъждан млад мъж е нападнал, пребил и ограбил 68-годишен пенсионер в комплекс "Ялта 2” в Свети Влас. При атаката младежът успял да счупи ръката на възрастния човек и му отмъкнал сумата от 10 лева и мобилния телефон.

Сигнал в полицията е подаден около 21:40 ч. На място пристигнали служителите на РУП-Несебър и линейка. Медиците прегледали пострадалия, като в последствие той е настанен за лечение в УМБАЛ-Бургас. Оказало се, че лявата му ръка е счупена, информира Флагман.бг.

В резултат на бързите полицейски действия е установен и задържан извършителят – криминално проявеният и осъждан 27-годишен С.С. – родом от с. Гильовца, общ. Несебър.

Той е направил пълни самопризнания и върнал откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма оправия

    5 1 Отговор
    Пак ще направи някаква,,беля" след някой друг ден.Дано този път е на тези които са го пуснали...
  • 2 Темида

    2 1 Отговор
    отново безнаказаност? ......бързо някой да организира протест за Пирин.
  • 3 МАЙКОООО БОЙКОВИЯ ГЛАД

    2 2 Отговор
    ПОДЛУДИ НАРОДА. НЕ ЗА 10 А ЗА 2 ЛЕВА ША НА ПРИТРЕПВАТ АКО ТАА ПАСМИНА ОЩЕ Е НА ВЛАСТ .