Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 14:31 2 889 1

Задържаха 34 души при акция във Врачанско

  • враца-
  • врачанско-
  • акция-
  • задържани

Мащабни действия на местната полиция срещу най-различни престъпници

Задържаха 34 души при акция във Врачанско - 1
Снимка: Личен архив

34 души са били задържани за различни престъпления при мащабна специализирана акция на МВР във Врачанско, съобщиха от BulNews, позовавайки се на информация от полицията.

Операцията се е провела на два периода - от 16 до 21 януари и от 25 януари до 4 февруари. Действията на властите са били срещу лица, обявени за общодържавно издирване, проверки на издирвани коли, автоморги, магазини и складове за части втора употреба, сервизи за ремонт на автомобили, проверки на лица, водещи скитнически начин на живот, проверки на питейни и увеселителни заведения, и други обекти с развлекателен характер. В проверките са участвали 282 полицейски служители на областната дирекция на МВР-Враца.

Проверени са общо 91 автоморги, сервизи и магазини, 157 увеселителни заведения, 979 коли и 30 лица, водещи скитнически начин на живот. Открити са две коли, обявени за издирване. Установени са и две деца, излезли без придружители след 22:00 часа.

Задържани са 15 издирвани за престъпления лица. Образувани са 31 досъдебни производства и 11 бързи полицейски производства. Съставени са 372 акта и 34 протокола за нарушения на обществения ред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.