Last news in Fakti

9 Март, 2018 09:27 16 379 20

Изплуваха тарифи за платен секс в Банско

  • платен секс-
  • банско-
  • спецакция

Петима са задържани по време на спецакцията

До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на стриптийзьорките от бар „Мулен руж“ в Банско, които са предлагали и сексуслуги на клиентите си в специални стаи. 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв. Приходите са описани в специална папка, която е открита и иззета при полицейската операция на 23 и 24 февруари, пише struma.bg.

В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Сред арестуваните са 48-годишният собственик на заведението Димо Петров, по прякор Флорината, от Пловдив, който държи и съседната дискотека „Пентахауз“, 42-годишният Станимир Терзиев от Бургас, 34-годишната Жулиета Георгиева от Поморие, както и 43-годишният Андон Андонов от Сливен и Мартин Косарев.

Първите трима са обвинени по чл. 159 а от НК за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, както и за държане на наркотични вещества, които са открити в обитаваните от тях жилища. Престоят зад решетките им трае само 72 часа, тъй като Районен съд – Разлог ги пуска под парични гаранции – по 30 000 лв. за Димо Петров и Жулиета Георгиева, която играла ролята на „маман“ сред стриптийзьорките, и 15 000 лв. за Станимир Терзиев.

Андон Андонов, който работил като викач пред бара, е задържан под стража заради държане на наркотици. Със същото обвинение е Мартин Косарев, но той е пуснат под парична гаранция от 1000 лв., тъй като намереният канабис в лулата му е бил в малко количество. Прокуратурата протестира определените мерки пред Окръжен съд – Благоевград с мотива, че трябва да бъдат определени по-строги, тъй като има опасност да извършат други престъпления. Тримата окръжни съдии оставиха в сила паричните гаранции, като отмениха и задържането под стража на Андон Андонов и го пуснаха на свобода срещу 3000 лв. Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жан

    50 0 Отговор
    От къде тея мангизи за гаранции.. сигурно те сутрин не закусват?
  • 2 Жан

    44 4 Отговор
    Когато ги освободят , че нямат достатъчни доказателства им връщат парите с 10% лихва.

    Коментиран от #8

  • 3 Бар

    30 1 Отговор
    ХаХа абе тея от къде падат????
    На стриптийз клуб не са ли ходили????

    Не мога да повярвам колко тъпи и неосведомени са полицията?????

    Коментиран от #4, #9

  • 4 ТРОПЧО

    61 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бар":

    НЕ БРАТЛЕ НЕ СА ТЪПИ И ТЕ СА В СХЕМАТА
  • 5 Тримата окръжни съдии

    22 0 Отговор
    Следващата статия е за най-добрите работодатели ))) Много добре се е получило!
  • 6 Димитров

    22 0 Отговор
    В края на сезона трябва да се отчетат
  • 7 Mok

    12 2 Отговор
    Не че някой ще се самосезира, ама да попитам все пак:
    - Защо няма нищо за камарата откраднати от чужденци автомобили или техните регистрационни номера откупени след това с биткойни или по сметка в близкия изипей?
  • 8 Не точно

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жан":

    Парите се връщат когато се яви на делото без значение какъв ще е изхода му, гаранцията е за да не се укрие и ако го направи държавата да не е ущетена парично при издирването му.и няма никаква лихва която да се получава
  • 9 гост

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бар":

    Много са си осведомени просто не са си платили когато е трябвало и са им показала ли че няма да стане както си мислят
  • 10 сутеньоро

    8 2 Отговор
    Не "маман", а "мадам".
  • 11 Олигарха

    11 5 Отговор
    100 лв за пълна програма ли е...............че то не е скъпо.
  • 12 Я изкарай Гано

    3 1 Отговор
    Е, не, не може да бъде...

    Коментиран от #15

  • 13 Кобрата

    20 1 Отговор
    20 мин - 100лв? Тези много дерат бе, ама нали все пак става въпрос за
    Банско (Е*анско)...
    Там цените са направо Безбожни, не само за к...ите ами и в заведенията клиента яко го "дупят", направо ти съдират кожичката.
    За 100 лева по сайтовете можеш да намериш добра стока и да е..ш 1 час, а тези с техните 20 мин, то трябва да бързаш много иначе трябва още 100 да им дадеш ако подминеш 20-то минути, поне половин час да беше за тази цена, ама пак е много в сравнение с цените по сайтовете
  • 14 ИВАН

    23 0 Отговор
    Не съм ходил в Банско, а вече не ми се и ходи - мутренска история.
  • 15 Иванов

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Я изкарай Гано":

    Може Гано, може!
  • 16 The TRAPPER

    5 0 Отговор
    Аз пък мислих че е безплатно !!!
  • 17 Morgoth

    8 1 Отговор
    Добре де, разбрали са, че в Банско има проституция. Браво! Задържали са някакви минимални количества дрога, които може да са и за собствена употреба, след като принципно знаят кои са дилърите. Говорят за склоняване към проституция - има ли едно момиче, което е държано там против волята си? Има ли една която е била затворена и не са и позволявали да си замине? Ако няма какъв ви е проблема? Цялата дейност ми изглежда като показна акция за замазване на очите и демонстрация на активност.
  • 18 дарителУМ

    9 1 Отговор
    Е с тоя туризъм направихте жените и момичетата долни развратни блудници,които не раждат деца.От майки станаха некви меркантилни животни продаващи а не чувстващи любов.
  • 19 vasik atanasova

    3 5 Отговор
    НОРМАЛНИ НЕЩА
  • 20 vasik atanasova

    1 4 Отговор
    НОРМАЛНИ НЕЩА