Last news in Fakti

2 Април, 2018 12:38 2 818 8

Обискираха дома на сводника Мурат, задържаха жена му

  • задържан-
  • сводник-
  • мурат

Масови претърсвания в ромската махала на Кюстендил

Минути след като на входа на Благоевград бе задържан скандалноизвестният сандананин Мартин М., с прякор Мурат, криминалисти щурмуваха дома му на улица "Родопи" в Сандански, съобщи struma.com. В началото на обиските за разпит е задържана съпругата му, която е вкарана в полицията. В същото време по сигнал на колегите им от Благоевград започнаха масови претърсвания в ромската махала на Кюстендил.

Проверени са няколко адреса и са задържани 2 -ма души, за които има оперативна информация, че са свързани с Мурат.

Вчера се проведе акция по задържането на Мурат, който бе спрян с лекия си автомобил "Фолксваген Голф", при обиска в тайник е намерено количество хероин. Задържаните в Кюстендил са дилъри на хероин, предполага се ,че те са свързани с Мурат.

Според запознати в дома на Мурат в Сандански не се открити наркотици. Мурат е известен в ъндърграунда на Сандански залавян е с наркотици и се знае, че се занимава със сводничество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    19 0 Отговор
    Всичко се знае за него,а си живее на свобода,как така?Никой не иска да отговори на този въпрос и докога ще търпим това?Безхаберието на управляващите ще доведе до фатални последици!

    Коментиран от #3

  • 2 Ford Prefect

    6 0 Отговор
    сандананин??? OMG WTF!!!
  • 3 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Във всеки един град си има по-няколко такива Мурата. Всички ги знаят и виждат какво правят,даже и полицаите ги прибират от време на време но няма правосъдие. Такава огромна корупция като при съдиите, никъде другаде няма. Дано да дрогират техните деца и техните дъщери да правят проститутки.

    Коментиран от #4

  • 4 Салам Алеко

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Всеки един от тези, знаеш ли колко полицейски семейства издържа?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Борис

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Салам Алеко":

    И като дойде време за избори колко гласоподаватели усигуряват.

    Коментиран от #7

  • 7 Салам Алеко

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Борис":

    Мноооооого!
  • 8 ПАСАТОРА

    3 0 Отговор
    Във всеки един град си живеят по 10такива,даже и по-едри,но никой не ги пипа.Относно този-това е само песъчинка в колелата на машината,или иначе казано-ареста му не променя нищо и без това,до преди 10часа никой в България не беше чул за него