Last news in Fakti

5 Април, 2018 13:45 1 294 1

73-годишен отива на съд, опитал да подкупи полицаи

  • подкуп-
  • съд-
  • полицаи

Той подал 20 евро на катаджиите

73-годишен отива на съд, опитал да подкупи полицаи - 1

73-годишен шофьор опита да подкупи полицаи с 20 евро. За деянието си мъжът ще бъде съден, съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе.

Във вторник в района на 49-ия километър на пътя Русе – Бяла полицейски екип спрял за проверка автомобил „Мерцедес Е 200“ с холандска регистрация, чийто шофьор извършил нарушение. Докато служителите съставяли акта, мъжът, който е от великотърновско село, хвърлил през отворения прозорец на патрулката банкнота от 20 евро.

Униформените сигнализирали в Районното управление в град Бяла за случилото се. На мястото е изпратена оперативна група, която е извършила оглед и е иззела банкнотата. По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    7 1 Отговор
    Прости милиционери...можеха да земат на чаветата си шоколади ма са ше се влачат по съдилища за тоя що духа