Last news in Fakti

11 Април, 2018 13:31 2 080 2

В Свищов заловиха беглец, осъден на 5 години затвор

  • осъден-
  • беглец-
  • свищов-
  • левски

Мъжът вече е предаден за отвеждане в Плевенския затвор, където ще изтърпи наложеното му наказание

В Свищов заловиха беглец, осъден на 5 години затвор - 1

При операция на полицията от Плевен и Велико Търново е арестуван 35-годишен мъж, осъден на пет години затвор. Той се е укривал и е бил обявен за национално издирване, съобщиха от ОД на МВР-Плевен.

Осъденият е открит в частен жилищен имот в Свищов. Той бил с постоянен и настоящ адрес в град Левски. Обявен е за издирване, защото имал влязла в сила присъда по обвинение на Районната прокуратура в Левски, постановена от Районния съд в Ямбол, но се укрил.

Мъжът е задържан за 24 часа в Първо РУ-Плевен, след което е предаден на съдебната охрана за отвеждане в Плевенския затвор, където ще изтърпи наложеното му наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юююбряяяяя

    0 1 Отговор
    5 Години да е дежурно дупе! Да видим дали след това ще върши престъпления - да Да то ще е пристрастен джендьо!
  • 2 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Осъден на 5 години, ами като са го осъдили
    той къде е бил , защо не са го превели веднага в затвора , осъдена а са го пуснали и после го търсят ,,,,,,,,, лудницата е голяма в тази държава ,