Last news in Fakti

16 Април, 2018 18:40 4 280 7

Освободиха Папицата и Сальо след спецакцията в Поморие

  • папицата-
  • сальо-
  • спецакция-
  • поморие

Районната прокуратура в Поморие е поискала удължаване на задържането на Христос и Рупанов

Двама мъже се сдобиха с обвинения след зрелищната спецакция на ОДМВР-Бургас срещу наркоразпространението в петък в Поморие, съобщи "Флагман". Това са шуреят на Митьо Очите – Христос Янулис и неговият близък авер Богдан Рупанов. Другите задържани Димитър Продромов-Папицата и Сальо са освободени от полицията.

Срещу брата на Антигона, известен като Дядото и Рупанов са повдигнати обвинения за принуда. Според прокуратурата те са принуждавали 19-годишния Георги да извърши действия против волята си, като са употребили за това сила и заплахи. Ако бъдат признати за виновни, двамата могат да получат до 6 години затвор.

Районната прокуратура в Поморие е поискала удължаване на задържането на Христос и Рупанов. И днес след обяд те ще се изправят пред местните магистрати, които ще решат каква мярка за неотклонение да им наложат.

В петък, около обяд, при паралелни акции в Поморие бяха задържани четирима мъже. Христос бе арестуван при спецакция в дома си, а останалите трима бяха натръшкани зрелищно, след като колата им бе блокирана на оживена улица в града.

Групата беше разследвана за отвличане на ученик, който е принуждаван насила да продава наркотици. Тепърва ще става ясно дали обвинението срещу бандата ще претърпи промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    21 2 Отговор
    Важно е Тиквата да блесне със СПЕЦакция. Резултатите отдавна ги знаем.
    Нали трябва да се имитира борба с престъпността.
  • 2 КАДИРОВ

    17 1 Отговор
    ОРГИНАЛ НА ОТРЕПКИ
  • 3 Куршум

    15 1 Отговор
    Егати държавата престъпниците ги пускат на свобода а кокошкарите гният с години за две кози и три кокошки . Ето ви и Бойковци и Цацаров и Цветановци до къде ни доведоха тия предатели на род и държава

    Коментиран от #6

  • 4 Sky-blue

    3 0 Отговор
    Браво за коментарите точни са
  • 5 НА ПАПИЦА ЧИЧО МУ

    10 0 Отговор
    ТРЕПИ И ЗАРАВЯЙ...НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТИЯ БОКЛУЦИ....
    АМА НАЛИ...СЕЗОНА СЕ ОТВАРЯ....ДРОГА...ДАЛАВЕРКИ...АЛА БАЛА

    А ПОМОРИЕ БЕШЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН И РОМАНТИЧЕН ГРАД....ОСОБЕННО ЛЯТОТО...
    И СЕГА Е......НО НЕ Е СЪЩОТО
  • 6 Разбирач

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Куршум":

    Значи ако имаш 2 кози и 3 кокошки ,и някой ти ги открадне, той не е престъпник и трябва да е свободен ???
  • 7 Сали

    1 0 Отговор
    А защо мвр скри петият задържан.пак някой гушна парички