Last news in Fakti

6 Февруари, 2012 11:17 1 447 2

Побойник наръга жена в Бургас

  • бургас-
  • наръгана-
  • нож

Мъж наръга с нож жената, с която живеел на семейни начала в Бургас, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на полицията. Жената сама потърсила помощ в помощ в бургаската „Шокова зала“.

31 годишна бургазлийка е с две прорезни рани в областта на гърба, ръката, както и синина в областта на лявото око. Тя е настанена за лечение в МБАЛ - Бургас, с опасност за живота, но след няколко часа е изписана по нейно настояване за домашно лечение.

Сигналът дошъл в 06.35 ч. на  05.02.2012 г. Пето РПУ на полицията в морския град.

В резултат на полицейските действия, предприети от служителите на Пето Районно управление „Полиция“ - Бургас, е установен извършителя на деянието - криминално проявен 26-годишен от Бургас /живял преди време с потърпевшата на семейни начала/.

Констатирано е, че мъжът все още поддържа някакви взаимоотношения с бургазлийката, като часове преди инцидента неколкократно й звънял по мобилния телефон.

Жената била с приятелки на заведение и не отговорила на повикванията, което предизвикало агресия в нападателя.

Мъжът я причакал във входа на блока й и още в асансьора започнал да рови в телефона й, търсейки съмнителни номера - провел няколко разговора с познати на потърпевшата, което допълнително нагнетило обстановката и довело до нанасянето на побой и намушкванията с кухненския нож.

Установено е, че жената и преди е ставала негова жертва -  побои са нанасяни и на шестгодишното й дете. Въпреки това  тя не се осмелявала да потърси подкрепа в полицейските служители и да сподели за създалите се проблеми.

Нападателят с инициали В.С. е задържан за срок от 24 часа, като с прокурорско постановление мярката му за неотклонение «задържане под стража» е увеличена на 72 часа. Констатирано е, че В.С. е извършил побоя и нанасянето на средна телесна повреда в условията на постановена условна присъда с тригодишен изпитателен срок отново за нанасяне на средна телесна повреда с нож, осъществено спрямо младеж от Царево. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас и Пето Районно управление «Полиция» - Бургас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бахура

    1 0 Отговор
    абе кви са тези условни присъди би,с три годишен изпитателен срок.Това му е второ подобно нападение.Трябва да стане убийство ли,че да се вземат по-сериозни мерки,алооо МВР,СЪД,ПРОКУРАТУРА слесте наи-после на земята,в реалния живот.Като незнаете какво да правите.гледаите поне малко ZONA reallity,(това е ТВ канал)барем научите нещо,а не само да правите съпоставки с другите страни.
  • 2 дюнера

    0 0 Отговор
    Abe tozi e napravo za pandelata.ko chakat da zakoli niakoi i togava da se stresnat.