Last news in Fakti

10 Май, 2018 16:16 6 351 0

Полицаи нахлуха в заведение в Благоевград, момиче си изпати

  • полиция-
  • проверка-
  • заведение-
  • благоевград

Полицаи от Благоевград нахлуха в заведение за хранене и започнаха проверка на посетителите. При претърсването в И.Л./21 г./ от гр.Благоевград и С.Ю./18г./, която е от село Крушево, община Гърмен, са намерени и иззети около 1,05 грама амфетамин и около 0,63 грама марихуана. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Проверката е извършена в 4 часа сутринта.

Полицейски служители от Сандански са спрели за проверка двама мъже. При нея са открити и иззети около 0,86 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. С.Р. и Б.П. са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА