Last news in Fakti

14 Май, 2018 13:25 3 320 1

Съдят главния архитект на Асеновград

  • константин атанасов-
  • архитект-
  • главен архитект-
  • асеновград

Константин Атанасов е обвинен, че е поискал 10 000 лева подкуп от управител в банка

Съдят главния архитект на Асеновград - 1

Пловдивският окръжен съд ще проведе разпоредително заседание по делото срещу главния архитект на Асеновград Константин Атанасов. Той е обвинен, че през ноември 2016 година поискал от управител на местен банков клон 10 хиляди лева за съгласуване на проект за реконструкция и преустройство на бивш хотел в многофункционална зала.

В корупционната схема, заедно с главния архитект на Асеновград Константин Атанасов, участва и предприемачът Митко Захариев, също обвиняем по делото. По настояване на Атанасов, той е нает за консултант.

Като помагач, вторият мъж е изготвил на оферти от името на фирмата му за консултантска дейност, както и фактури с посочена банкова сметка, от която впоследствие е изтеглил, преведени от банката 8 000 лева и ги е предал на главния архитект на Община Асеновград.

По делото са разпитани свидетели, назначени са експертизи, иззети са веществени доказателства и документи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.