Last news in Fakti

15 Май, 2018 10:56 2 599 3

Бандит преби мъж в Нова Загора, отмъкна му 480 лева

  • грабеж-
  • нова загора-
  • побой

18-годишният криминално проявен е задържан от полицията

Бандит преби мъж в Нова Загора, отмъкна му 480 лева - 1
Снимка: Shutterstock

Криминалисти от Нова Загора разкриха грабеж с причинена телесна повреда, съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицаите започнали работа по случая на 12 май след получен сигнал от телефон 112 малко преди полунощ за нападнат и ограбен мъж на 52 години.

Малко по-рано същата вечер на улица „Н. Койчев“ в град Нова Загора, потърпевшият е нападнат от непознат мъж с тъмни дрехи и качулка. Ударен в лицето и му е отнета сумата от 480 лева. От удара е получил счупване на един от зъбите. Нападателят е избягал в неизвестна посока. В резултат на предприетото разследване от властите извършителят е установен и задържан. Той е криминално проявеният Т.П. на 18 години от град Нова Загора.

Откраднатата сума е намерена и предадена. Първоначално провинилият се е задържан за 24 часа. С постановление на Районна прокуратура-Нова Загора му е наложена и 72-часова мярка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    13 1 Отговор
    Само буквички пишете. Хайде сега го съпоставете с многобройните статии за монаха. Как за него веднага има информация, а за този 18г. циганин няма? Или поне пишете български гражданин, за да се знае, че е циганин, турчин или помак. Българите не са по-добри от циганите, не е расизъм, но е обезличаването на престъпленията извършени от малцинства е умишлено и целенасочено действие.
  • 2 цар Крум

    4 0 Отговор
    или крумовите закони или да се отвори белене

    Коментиран от #3

  • 3 Тухларя

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "цар Крум":

    Или някоя тухларна.