Last news in Fakti

16 Юни, 2018 17:20 11 093 11

Пребили бивш директор на голяма компания заради провалена сделка и жени!?

  • пламен байков-
  • марково-
  • побой

Пламен Байков придоби известност покрай залавянето му от полицаи при пренасяне на контрабанда на "Тракия"

Кървав екшън се разиграл преди дни в пловдивското село Марково и довел до спрягането на различни версии за това какво точно го е предизвикало. Пламен Байков е бил зверски пребит от група маскирани мъже пред дома си. Неговият личен телохранител си плюл на петите, когато видял нападателите, въоръжени с метални боксове и бухалки. След нанесения побой, мъжът е оставен безпомощен на улицата в изключително тежко състояние и в последствие случайно открит от негови съселяни. Байков се занимавал с дребен бизнес с търговия на хранителни добавки, като наскоро отворил и магазин за пакетирани стоки и цигари, но бизнесът му не вървял добре.

Преди това заемал висок пост в една от най-големите компании за алкохолни напитки, където вече не работел повече от година. Пламен Байков придоби известност преди месец покрай залавянето му от служители на полицията при пренасяне на контрабандни стоки на магистрала "Тракия" в автомобил с румънска регистрация, припомня "Блиц". Тогава пратката и автомобилът бяха задържани от органите на реда. Вероятно провалът на контрабандната сделка и задлъжняването към хора от подземния свят са го принудили да наеме личен телохранител.

Според запознати пребитият Пламен Байков бил добре известен както със своята самонадеяност, прикриваща комплекса му за малоценност, така и с извънбрачните си похождения, с които често се е хвалил пред близки и познати. Явно лошата комбинация от неуспешната съвместна дейност с криминалния контингент и фатални жени е довел до трагичния инцидент сложил край на неговите бизнес начинания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    17 5 Отговор
    И кво, сега да съжаляваме мутрата ли?
  • 2 Гост

    16 2 Отговор
    Тоя телохранител даже не се е и върнал после да му помогне а случайно са го намерили съселяните му. Тцтцтц
  • 3 Иван

    19 2 Отговор
    Ако беше в затвора, където му е местото заради контрабандата, това нямаше да се случи.
  • 4 Stefko 88

    11 4 Отговор
    Личния телохранител си плюл на петите.... Ха хаха хаха. Баси охраната!

    Коментиран от #9

  • 5 Коко

    11 4 Отговор
    От 27 години демокрация нищо добро не се е случвало мафиотски изпалнения кражби убийства демографска криза това е идеята на ЕС
  • 6 Townboy

    10 2 Отговор
    Един от многото парвенюта. Добре са го обухали тоя. Дано му дойде акълът.
  • 7 Е СТИГА ВЕЧЕ

    9 2 Отговор
    КОНТРАБАНДАТА И КОЛАТА СА ЗАДЪРЖАНИ ,А ТОЙ НЕ САМО НЕ РАЗБРАХ ЗА КОЛКО ГОД СА ОСЪДЕЛИ СТОКАТА И КОЛАТА ТЦ ТЦ
  • 8 неграмотен

    1 2 Отговор
    Нека сами да се ликвидират един друг. Ако са в затвора, са на гърба на данъкоплатците---сиреч на нашия. Знае се, че затвора е рахатлък за такива--те и там си правят, каквото искат, ами ги и пазят Който се захваща с подобен род дейност го е направил съзнателно,--а това означава едно, че рано или късно се среща и с деянията си.
  • 9 Гад

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Stefko 88":

    А, не бе. Ще се изправи срещу 5-6 човека с тръби и боксове за да го защитава. Да не е луд? Едва ли му плаща достатъчно.
  • 10 Неверникът

    5 4 Отговор
    О, баста! До кога скъпо платени публикации, скалъпени от жълти текстописци, ще тровят и вмирисват с жълтиниите си публичното пространство?! Въпреки помията, която се излива върху доскорошния изпълнителен директор на винпром Пещера, въпреки злостните скверни върху му, явно проличава, че си имаме работа с настъпване по кокалчетата на богати мафиотски структури, с характерните от близкото минало похвати на тоягите и бухалките, може да се предположи и структури с вече, внедрени позиции във властта, щом като и МВР се намесва. Нали сме правова държава? Хайде, господа публицисти, сложете клеймото върху лицето на Пламен Байков, когато следствието докаже, а съдът отсъди, че има тук злоупотреби, контрабанда и прочее. Между редовете се чете, че Пламен Байков е млад и навярно отличен специалист, щом като му е доверен най-високия пост в една от най-класните винарни у нас. А това за самовлюбеност, за малоценност са голи фрази, висящи във въздуха, без всякаква, що-годе обосновка.
    И не ви ли е свян, на ви ли трепва поне малко съвестта като преписвате измислени, грозно стъкмени истории към един многодетен баща ( сем. Байкови имат три пораснали деца) за извън брачни забежки?!!! Защо, преди да се пазарите с господарите си, на се замислихте, как биха се почувствували невинните детски душици, четейки гнусните ви писания! Защо бе, беднии духом писачи, не отказахте мръсните господарски пари?!!!
  • 11 Гражданин

    3 3 Отговор
    Пламен е невероятен професионалист и мениджър от световна величина.Пожелавам му успех.