17 Февруари, 2012 18:15 1 043 3

Внукът, пребил баба си, остава в ареста

  • пловдив-
  • задържане под стража-
  • внук-
  • пребил-
  • баба си

Пловдивският районен съд взе мярка за неотклонение “ Задържане под стража “ по отношение на 54 – годишния Георги С., който преби 94-годишната си баба.

Срещу него е повдигнато обвинение за това че на 14.02.2012 г. в с. Злати трап е причинил 3 средни телесни повреди на баба си – 94 – годишната Мария Д. – мозъчна контузия, контузия на гръден кош и бели дробове, довели до  разстройство на здравето, временно опасно за живота и счупване на челюст, като деянието е извършено по начин, особено мъчителен за пострадалата и с особена жестокост.

Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение. Георги С. е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода. Доказателствата по делото, събрани на този етап обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянието, в което е обвинен. Преценено беше, че е налице реална опасност да извърши престъпление.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване в 3 – дневен срок пред Окръжен съд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tova smeshno momche triabva da poleji v zatvora.kak moje da ima takiva nefelnici neznaia.
  • 2 dhgdfhgjdfg

    0 0 Отговор
    za toq trqbva cql jivot zatvora
  • 3 emigrant

    0 0 Отговор
    ИЗРОД !