Last news in Fakti

10 Юли, 2018 14:34 1 861 8

Задържаха надрусан шофьор, осъждан 15 пъти

  • амфетамин-
  • стара загора-
  • наркотици-
  • шофьор

Пътни полицаи хванали мъжа зад волана след употреба на амфетамин

Задържаха надрусан шофьор, осъждан 15 пъти - 1

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Г.Ф., който управлявал лек автомобил Volkswagen след употреба на наркотично вещество. Мъжът е хванат с амфетамин.

Обвиняемият бил спрян за проверка на 3 юли и при тестване за употреба на наркотични вещества техническото средство отчело наличие на дрога в организма му.

Г.Ф. е осъждан многократно - 15 пъти, за извършени от него умишлени престъпления от общ характер. Изтърпявал е и ефективни наказания “лишаване от свобода“.

Според магистратите съществува реална опасност мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление. Взетата спрямо Г.Ф. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 1 Отговор
    Г.Ф. - а познайте какъв е етноса щом само инициали пишат и възраст дори няма.
  • 2 Boxer

    14 1 Отговор
    Фашизма и комунизма са били твърде крайни и милиони са загиналите. А толеризма?
  • 3 ГГГ

    12 0 Отговор
    Спокойно, и 16-ти път ще го пуснат.
  • 4 Сиси

    15 0 Отговор
    Следващо заглавие след няколко месеца : „Задържаха надрусан шофьор,осъден 16 пъти”.Ще ги намалите в пъти нарушителите,ако се приеме закон да му пишете името,да му сложите снимка и като цяло да му се отрови живота за да е за назидание на останалите.

    Коментиран от #5

  • 5 Boxer

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сиси":

    Е, да ама не е толерантно...
  • 6 Да да

    9 1 Отговор
    Трябва да се направи така че с всяко престъпление , наказанието да се умножава с броя на предишните престъоления! Обрал си магазин - 1 год.или условна. Обираш втори път 2х1 година + 3 за рецидив! После караш с алкохол- закона предвижда 1 година! На теб ти е трето 3х1 година! После те хващат с наркотици - занона предвижда 2-5 години! На теб ти е 4-о престъпление 4х2-5 години! Така няма да има хора с 15 престъпления!
  • 7 Иванов

    6 1 Отговор
    Преди 9-ти един чорбаджия се смилил над един цървул и го наел на работа, да не пукне от глад. След "Революцията" дошли комунделите, хванали изедника на народа, а цървулът извадил пистолет и го насочил да го стреля. - Защо бе, момко, хляб ти дадох, да не умреш от глад, тръшнал се чорбаджията. - А сирене, даде ли ми, попитал "революционерът и започнал да дърпа спусъка. Така, че, ако давате хляб някому, дайте и една бучка сирене, за да си нямате неприятности!
  • 8 ванката

    5 0 Отговор
    какъв е извода и 50пъти да нарушиш закона пак не се предприема нищо срещу теб ... и какъв е смисъла от закона???