Last news in Fakti

11 Юли, 2018 15:05 1 963 5

Спипаха наркодилъри в две спецакции

  • спецакции-
  • наркодилъри
Спипаха наркодилъри в две спецакции - 1
Снимка: МВР

На 10 юли от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР- София и колегите им от РУ- Ботевград е проведена полицейска операция. В хода й е извършено претърсване на частен адрес в града. Това съобщиха от ОДМВР - София.

В една от стаите са открити и иззети 17 полиетиленови сгъвки с бели бучки с неправилна форма с тегло около 10 грама, реагиращи на метамфетамин. 35- годишният обитател на адреса е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. При проверката на жилището е открит и иззет и контрабанден тютюн с тегло около 350 грама. По случая е регистрирана преписка за извършено нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Наркотици и предполагаеми прекурсори за тях са иззети и при акция на ихтиманските криминалисти. При извършена вчера проверка на частен адрес в с. Костадинкино, обитаван от криминално проявен и осъждан столичанин, са открити и иззети стъклени и пластмасови бутилки с различни по вид и количество прахообразни и течни вещества- предполагаеми прекурсори за наркотични вещества, както и две топчета със зеленикаво-кафява тревиста маса, реагираща на марихуана.

42- годишният обитател на къщата е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Ихтиман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да де

    8 2 Отговор
    300 грама тютюни 10 грама амфети :) ще откача вече с тия новини

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    10 1 Отговор
    Голяма акция направо са разбили наркотрафика в София
  • 3 Bahti

    3 0 Отговор
    Е как ще хванат Себе си?
  • 4 Мерудия

    1 5 Отговор
    Вие като сте такива специалисти и знаете кои са дилърите, идете и ги кажете, че да ги хванат. То само хейтване нищо няма да стане в държавата.
  • 5 Да да

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Да де":

    Голям без малки няма! На всеки 10 като тоя заминава един голям! На 10 големи приключва един клон! На 10 клона-пада разклонеение! На 10 разклонения-дърво! Ако съборим 10 дървета няма да остане мафия!