Last news in Fakti

6 Август, 2018 11:21 20 835 53

Братя биха, хапаха и застреляха пожарникар

  • братя-
  • побой-
  • пожарникар

Двама братя на 17 и 28 години убиха пожарникар с юмруци, хапане по тялото и изстрел в главата, пише "Телеграф“.

43-годишният Георги Г. бил съсед в град Сливница на криминално проявените младежи, които по данни на разследващите са нискообразовани българи.

От месеци насам имал проблеми с тях, защото кучето им не спирало да лае, а те да крещят и да слушат силно музика. В нощта срещу неделя огнеборецът за пореден път направил забележка на братята за децибелите. Вместо да пазят тишина, двамата излезли на улицата пред къщата си и се нахвърлили на Георги.

"Не е успял да се защити. Започнали са да го налагат с юмруци в главата и тялото. Нанесъл е само една драскотина на единия от нападателите в опит да се измъкне“, признаха от полицията в Сливница.

Патолозите са преброили близо 30 удара по трупа на пожарникаря. Отделно имало следи по тялото му и от захапвания.

"Ръфали са го като животни. Изгубили са всякакъв контрол“, категорични са разследващите. Накрая единият от братята извадил пистолет и гръмнал Георги в главата. Съседи подали сигнал за помощ на спешния телефон 112, след като чули изстрела. Линейката пристигнала бързо и потеглила с 43-годишния пострадал мъж към болницата. Към 1:30 часа обаче той не издържал и починал. Бил е извършен оглед на мястото на престъплението. След разпит на свидетели за броени минути станало ясно кои са нападателите и те били задържани.

"Все още не е ясно кой е стрелял и кой е извършил убийството. Нито един от двамата не признава да е виновен“, уточниха от полицията. Повдигнати са им обвинения за умишлено убийство и ги грози доживотен затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чеп

    207 7 Отговор
    Грози ги трънки! Това да не е в САЩ. Адв. Марковски ще ги изкара по-невинни и от пеленачета!

    Коментиран от #43

  • 2 синя трева

    248 10 Отговор
    МАМИЦАТА ИМ ЦИГАНСКА. ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД НАС?

    Коментиран от #10, #33, #34

  • 3 Пернииик

    175 8 Отговор
    Къде беше полицията? Къде беше вътрешния министър? Къде са Обединените патриоти? Къде беше държавата? Нали Зевса обеща на всяка баба на село полицай. Това е град Сливница.
  • 4 Александър

    150 2 Отговор
    Трябва да има справедливост...... някой пак не си е свършил работата....... можеше ли да се избегне смъртта на човека да попитам аз вътрешния ни министър. Доживотен затвор е малко за тези примитивни същества. Жалко е че съществуват такива хора.... жалко....
  • 5 Денислав

    164 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: които по данни на разследващите са нискообразовани българи.... така ли викаме вече на циганите. Народа няма да търпи дълго тези боклуци да ни ограбват и убиват.

    Коментиран от #32

  • 6 Какво излиза

    87 1 Отговор
    Излиза така, че обикновения човек трябва да се превърне в душманин на тормозещите го защото тая държава е абдикирала от задълженията си на такава към гражданите си. Оказва се, че просто е трябвало да ги издебне достатъчно пияни да влезне вътре с един кол и да ги потроши. А човека забележки ще прави да нагнетява напрежение в електората на управляващите и на края да се стигне до екцесии и убийство на тормозения. За това си трайте и си ги гласете както можете защото тук в България собствената ви родина и Господ няма да ви помогне все пак знаете на кой е началник.......
  • 7 Мишо Бирата

    108 3 Отговор
    "Все още не е ясно кой е стрелял и кой е извършил убийството. Нито един от двамата не признава да е виновен“ - тва е лесен казус бре - И ДВАМАТА ДЖАГАЛИ ДО ЖИВОТ В ПАНДЕЛА !!! Хич няма какво да се напъват да ги разпитват и разследват - ама кой ... ама какво
  • 8 НСС

    69 4 Отговор
    Ще ги задържат за 72 часа и ще кажат ,че пожарникаря ги обидил на майка и се афектирали. И след 72 часа са навън.
  • 9 това е то

    62 4 Отговор
    Полицията днешно време вече гледа да констатира извършено престъпление а не да предвижда и да не допуска или да идва на момента за да предотврати сериозни последствия.
    Такива са всички в Бг, само далаверата и ако може без да си цапат ръцете. това не е ПОЛИЦИЯ!!!

    Коментиран от #25

  • 10 АЗ СЪМ

    66 4 Отговор

    До коментар #2 от "синя трева":

    ПОТЪРПЕВШ И ТЕЗИ КОИТО МИ ТРОПАТ ОТ ГОРНИЯТ ЕТАЖ В СОФИЯ , НЕ СА ЦИГАНИ, А СЛЕД КАТО СЕ ОБАЖДАХ 112, "ОРГАНИТЕ" ТАКА ПРАВЕХА, ЧЕ АЗ ДА БЪДА ВИНОВЕН, ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ В МИЛАТА ТАТКОВИНА
  • 11 ТАКА Е

    44 1 Отговор
    В България, не разбираш ли от нещо значи си излъган.
    Органите казват: завеждай дело и се разправяй 10-15 години и накрая нищо, защото те заедно ядът и пият.
  • 12 ТАКА Е

    22 2 Отговор
    В България, не разбираш ли от нещо значи си излъган.
    Органите казват: завеждай дело и се разправяй 10-15 години и накрая нищо, защото те заедно ядът и пият.
  • 13 Една от всички

    33 3 Отговор
    И комшийте са звъннали на полицията след като чули истрела!Това е наща държава!Така ще сме първите 100 години после ще се оправим!Затова и природата се обърна срещу нас,но ние неможем да се осъзнаем!

    Коментиран от #27

  • 14 гост

    65 3 Отговор
    У САЩ ако 5 човека нападнат един и някой застреля жертвата то всички понасят една и съща присъда солидарно. Същото е ако 5 човека отидат да ограбват банка, 4 влязат а шофьора чака в колата, то той носи същата наказателна отговорност както и четиримата вътре.
    Та какво значение има кой е стрелял след като човека е убит по особенно жесток начин и то заради напълно нормална и човешка забележка за шум? Аз съм се обаждал от село за побой, катастрофа и полиция не е идвала, какво остава за шум да ти дойде?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Народния съд

    29 3 Отговор
    Като изключително тъпи и агресивни, ги грози голяма кариера в лай-..рника булгаристан!
  • 17 Бай Тошо

    41 1 Отговор
    Свободията и безхаберието до това води, до пълна деградация на една нация
  • 18 Справедливост

    52 2 Отговор
    Всички БЪЛГАРИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ВЪРНЕМ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА..око за око..зъб за зъб..ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ
  • 19 Макаров

    49 2 Отговор
    Ако има истински пожарникари там, до утре не трябва да са живи.
  • 20 Бай Благой

    46 1 Отговор
    Направо 9мм в главите на тия двамата и да се приключва
  • 21 236

    29 1 Отговор
    Звучи като пожарникара да е държал пистолет и някои му е хапал ръката да го пусне. Полицията трябва да е по активна в разрешаването на такива спорове.Лаещи кучета силна музика. Иначе се стига до тук. Дано поне другия път да победи нормалния човек.
  • 22 CUKOVSKI

    15 2 Отговор
    DA SIGUREN SAM CE ADVOKAT MARKOVSKI SHTE GI IZMAKNE KATO NEVINNI.

    Коментиран от #48

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 pazenek

    21 2 Отговор
    Аз съм прост,но съм чувал,че се правят парафинени натривки или нещо подобно!
  • 25 Пламен

    4 5 Отговор

    До коментар #9 от "това е то":

    Напълно подкрепям мнението Ви!
    2008г. на служебна командировка откраднаха от двора на пожарната!!! в гр. Сливница един наш дизелов агрегат от камион платформа, при три дневна почивка(официални празници). Говорихме, разпитвахме хората от общината(естеството на работата ни бе такова) за случилото се, и така подочухме, че един от местните пожарникари бил и крадец. Ахнахме, но с голи обвинения на база слухове беше безмислено да занимаваме следователката. Преместихме машините за оставащият месец в друг двор, и нищо не изчезна впоследствие. Изводите си ги правете сами.
  • 26 българин

    8 0 Отговор
    Дали не са сбъркали? (Пожарникаря де)
  • 27 кучето шаро

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Една от всички":

    Толкова правописни грешки !
  • 28 Кирил

    2 18 Отговор
    Има престъпление има наказание , те няма да се измъкнат защото са нискообразовани и най- вероятно нямат пари за Марковски. Въпроса е вие за чий такова ревете . Така като ви гледам тъпите коментари не сте по-различни от тия двамата.
  • 29 Запознат

    21 0 Отговор
    В СЛИВНИЦА НЯМА ПОЛИЦИЯ !!! От години къщите на хората се обират ,а от полицията няма никаква реакция !!! Единственото, което правят ченгетата е да не стига информация до София и да си взимат заплатки всеки месец .Всеки заинтересован може да отиде до този град и да попита на улицата за този проблем.
  • 30 112

    11 0 Отговор
    вие утре и на най-големия пожарникар ще посегнете...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 калбо

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Денислав":

    Имаш право да не търпим трябва да започнем от власта за да стигнем до ниско образование те за съжаление власта неги интересува народа
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 калбо

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "синя трева":

    Искай смърт на тези който докараха държавата в такова състояние това неса цигани това съ българи вие управлява те държавата вие я докарах те в такова положение да сме най бедните в Европа вие сте виновни циганите ли управляват държавата или българи смотан селяндур

    Коментиран от #47

  • 35 Гого

    8 0 Отговор
    Като няма правосъдна система така стоят нещата ще ги осъдят най много на две години и за добро поведение след година ще са на свобода.
  • 36 WSRIJK

    13 1 Отговор
    ЗА ТОВА ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОНА ЗА ШУМА.
    СТРОГИ ГЛОБИ ЗА ВСИЧКАТА ИЗМЕТ КОЯТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРАВИ ШУМ.
    ЗА ШУМНИТЕ КОЛИ И МОТОРИ И ОСОБЕНО ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО КОЕТО РЕЖЕ ДЪРВА В НАСЕЛЕНО МАСТО ЯКИ ГЛОБИ.
    ДЪРВА ЗА ОГРЕВ ДА СЕ РЕЖАТ САМО ВЪН ОТ ТАБЕЛАТА ЗА НАСЕЛАНО МЯСТО.
    ТУПАНЕ НА КИЛИМИ ОТ БАЛКОНИТЕ-ГЛОБА ЯКА
    КАРАНЕ С СПОРТНИ АСПУСИ И ПРОБИТИ -АКА ГЛАБА.
    ОБАЧЕ КАТ НЕ СИ ВЪРШАТ ИЗОБЩО РАБОТАТА И5 СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ ПОНЕЖЕ ЗА КОЛИТЕ ИМА ЗАКОН.ИМА И ГЛОБИ .
  • 37 Жоро

    11 1 Отговор
    Нека почива в мир.
    Но това, че е пожарникар не го прави повече човек от другите обирани, бити и убивани Българи. Истината е, че сега може да се окаже, че на онези двамата убийството е част от бита им.Тогава роднините на починалия ще трябва да изплащат обезщетение.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 AK47

    10 1 Отговор
    Ето я абсурдистанската действителност.
    Къде е държавата ?
    Бочкоу,къдя си ба ?
    Оня психопат ценю цветанкин,а ти къде си?
    Човека е убит като куче от двама изрода,а държавата пърди по въпроса.
    Запомняйте ги тези случаи хора и се сещайте за тях като отивате да гласувате и си задавайте въпроса за КОГО И КАКВО точно гласувате !
  • 41 abv

    7 0 Отговор
    Тази случка описва всичко в България.
    Коментара е излишен.
    Оставям на политиците да го направят.
  • 42 Българин

    5 0 Отговор
    Е зааеи такива работи на полицаите трябва да се плаща на свършена работа... И ще видите как ще почнат да си вършат работата. После ще се намалят
    и безчинствата...
  • 43 Едва ли

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чеп":

    Нито един от наелите го не е отървал пандиза
  • 44 Чичо Влайко

    4 0 Отговор
    Не са отървали пандиза, но ще им се размине отново с леки присъди или никакви. Сключват споразумение със съда и си гледат кефа. Над такива мутри има разпънати цели политически шатри. Затова безчинстват така безнаказано . Защото са държава в държавата. Какво очакваме по различно, начело на държавата стои мутра. И тази мутра си пази обкръжението и своите. А ние си търпим и лапаме мухите и други работи. Робско племе с робски манталитет. И ще ни яздят до безкрай.
  • 45 Манаф

    3 0 Отговор
    Нискообразовани българи-така ли им викат вече на амуджите
  • 46 marquise

    6 0 Отговор
    Голяма грешка е допуснал пожарникара като е направил опит да разговаря с двама нискообразовани братя, които добре познава.
    От опит зная, че след като човек не е в състояние да въдвори ред, той е длъжен да сигнализира РПУ на чиято територия става нарушението. На него би следвало да му е известно, че сигнала му се записва по време поне на две места. Тогава неговите колеги от МВР са наясно как да се справят със ситуацията, без подаващият сигнала да рискува нападение и последици с летален изход. Бог да го прости! А г-н Кънев от БХК ще с включи в защитата на неговия любим контингент.
  • 47 Ръб

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "калбо":

    Калбо,а ти кой си и какво правиш?Явно е,че българите сами сме си виновни за това,което е сега!Но какво дириш ти при нас,какво да те правим теб?Ти кажи,макар и мисълта ти да е неясна и несвързана.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пламен василев

    5 0 Отговор
    Да адвокат Марин Марковски е със убийците. Оправдава ги и ги освобождава. Самият Марковски е за затвора.
  • 50 АНОНИМЕН

    0 1 Отговор
    ТИЯ КАНИБАЛИ ЛИ СА ,БОЖЕ ЩЕ ПОЧНАТ И ДА НИ ЯДЩТ ТИЯ ЦИГАНЯ ,В ЗАТВОРА И НА ЕДНА ЛОДКА ДА ЛОВЯТ РИБА НА ДУНАВ ,
  • 51 Възмутен

    1 0 Отговор
    Ще им прави забележка- трябвало е , както аз им правих на село - с брадчедите , с по една тръба половин цол в ръцете. На другият ден се изнесоха от къщата, където се бяха самонастанили.
  • 52 Firebg

    0 0 Отговор
    Срам и позор!
  • 53 ...

    1 0 Отговор
    Мама ви деба откачена скапания пожарникар защо не се обади в полицията като му пречи музиката а напада с оръжие да ви питам аз