Last news in Fakti

20 Август, 2018 15:50 4 859 5

Закопчаха автоджамбазин след бясно преследване

  • автоджамбазин-
  • преследване-
  • патрулки

В гонката се включиха четири патрулни коли на полицията

Екшън се разигра в центъра на София посред бял ден. Патрулки преследваха лек автомобил в района край улиците "Удово" и "Тунджа".

В близост до 22-ро училище край НДК лекият автомобил бе заобиколен от четири патрулки. Шофьорът бе задържан зрелищно. Става въпрос за автокражба.

Апашът, на 19 години, е откраднал лек автомобил вчера, а днес е засечен с него днес от полицаи. Те го следили до момента, в който слязъл от возилото, съобщава bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макаренко

    14 0 Отговор
    Ох свежа кръв в затвора ммм.

    Коментиран от #2

  • 2 Ема

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Макаренко":

    Къв затвор бе, тая вечер са го пуснали!
  • 3 Автоджамбазин

    14 0 Отговор
    Драги ми журналисти, джамбазин означава търговец на добитък, обикновено на коне. Джамбазин не означава крадец на добитък. Автоджамбазин означава продавач на автомобили. Автоджамбазин не означава крадец на автомобили. Не обиждайте хората, които се занимават с честен бизнес! Четене книжки без картинки!

    Коментиран от #4

  • 4 Автоджамбазин 1

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Автоджамбазин":

    Благодаря за изчерпателното обяснение отправено към тези, които не са наясно. Точно се чудех дали да направя същото, но ме изпревари. Дано, който трябва да разбере значението на думата и да не я употребява не на място.
  • 5 The mirror

    6 0 Отговор
    Кой автоджамбазин е честен бизнесмен. Не говорете смешки.