Last news in Fakti

23 Август, 2018 11:55 1 577 2

Челен удар изпрати две деца в интензивното

  • деца-
  • пострадали-
  • маказа-
  • кърджали
Челен удар изпрати две деца в интензивното - 1
Снимка: Shutterstock

Две деца са пострадали при катастрофа по главния път за ГКПП "Маказа“, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Кърджали. Два леки автомобила са се сблъскали челно по главния път за ГКПП "Маказа“ в района на село Загорско. Сигналът за произшествието е подаден днес в 16,15 часа.

По първоначални данни 29-годишна жена предприела изпреварване, но не успяла да се прибере навреме в своето платно за движение и се ударила в друг "Опел“.

В Центъра за спешна помощ в Кърджали са транспортирани двете малолетни деца на жената, управлявала опела. Движението в района на катастрофата се пренасочва по черен път. Извършва се оглед от дежурна оперативна група на РУ-Момчилград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм ДРУГИЯЯЯЯ

    0 0 Отговор
    ДруГ Опел ДНЕС в 16 , 15. АРИ УЕ !!!!
  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Айде сега се досетете как възрастните не са пострадали, а само децата са пострадали. Е ли е било възможно децата да са се возили необезопасени?