Last news in Fakti

23 Август, 2018 12:36 2 129 1

Откриха труп на мъж във вана

  • асеновград-
  • мъж-
  • труп-
  • вана
Откриха труп на мъж във вана - 1

58-годишен мъж от Асеновград бе открит мъртъв във ваната си. В понеделник вечерта близки на мъжа отишли да го търсят в дома му, който се намира в центъра на Асеновград, и го намерили починал в банята. Те се опитали да помогнат, но вече било твърде късно. Веднага се обадили на тел. 112 и на място дошли екипи на полицията и Бърза помощ, които констатирали смъртта.

По първоначална информация, в дома на починалия няма следи от насилие. Тялото е откарано в Съдебна медицина в Пловдив, където ще бъде установена причината за смъртта на човека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    5 1 Отговор
    да не е някой "бизнесмен"?