9 Септември, 2018 10:35 18 050 23

Какво превърна за 4 часа британеца Дани от любящ син в чудовище?

  • дани джеймс-
  • британец-
  • слънчев бряг-
  • несебър

Британецът Дани Джеймс Нот, който нападна инвалид в луксозен хотел в Слънчев бряг, е претърпял пълна метаморфоза за по-малко от 4 часа, пише "Флагман".

Около 21 часа той и майка му са в известно кабаре в Слънчев бряг. От кадрите се вижда, че употребяват алкохол – предимно бира.

Дани призна, че е обърнал и няколко уискита. Към 21 часа си личи, че е леко подпийнал, но се забавлява и не изглежда никак агресивен. Дори напротив – хрисим човек, който обяснява колко много обича майка си.

Около 22,30 часа Дани подготвя и голяма изненада за майка си Бевърли – вади я на сцената и кара цялото заведения да я поздрави за празника й. Вече си личи, че е пиян, но е безкрайно спокоен и дори забавен.

Два часа по-късно той е неузнаваем. С невиждана агресия се нахвърля с юмруци върху 60-годишен инвалид – турист от Шотландия, който също като него е отседнал в хотела му. 27-годишният британец го събаря с юмруци на земята, а след това продължава да налага, сякаш иска да го убие. Майка му едва го отскубва от беззащитния човек.

Малко преди това Дани се сбива и с охраната на хотела, а после се качва в стаята си, но виждайки, че идва полиция да го арестува, съблечен по боксерски прави почти самоубийствен скок – премята се и се спуска по водосточната тръба от 5-ия етаж на хотела. Ченгетата реагират адекватно, арестуват го въпреки оказаната съпротива. Британецът е набутан зад решетките, където близо два дни бе само по бельо. Едва днес, час преди мярката му за неотклонение му закараха дрехи в ареста.

Пред съда днес британецът, който работи като мениджър във фирма за ВиК инфраструктура в родния си Донкастър твърдеше, че е употребявал само алкохол, но експерти са категорични, че състоянието му не съответства на каквото и да е алкохолно опиянение.

Вероятно Дани не иска да признае, че е нарушил още веднъж българското законодателство, закупувайки си дрога с неясен произход. Дали е вилнял под въздействието на нарткотици, ще стане ясно до няколко дни, когато ще е готова назначената от съда експертиза.В същото време днес стана ясно, че срещу него е образувано бързо досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура Несебър. Обвиненията са две – за причиняване на лека телесна повреда и хулигански прояви. Грозят го до три години затвор, а държавното обвинение го иска зад решетките. Дани признава вината си и изглежда ще поддържа подобно процесуално поведение, за да умилостиви българския съд.

Процесът срещу него може и да се гледа съвсем скоро, ако остане като бързо досъдебно производство, но може и да премине по общия ред, което ще отнеме поне 2 месеца, а в този период Дани ще остане в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 английски дрогенерати

    134 2 Отговор
    Ако беше бил камериерка по стара българска съдебна традиция 101% щеше да му се размине, но понеже има пострадал чужденец тоя път може и да дадат някаква условна присъда и глобичка !
  • 2 стоян георгиев

    102 2 Отговор
    еи тва е българския съд!!!!за дани удрил шотландец до три години затвор,за боби пребил българска камериерка или украинска такава глоба!!!!та с кво дани е по-лош от скандинавеца дето нокаутира българката а другари съдии?
  • 3 Бенчо и Минчо

    91 1 Отговор
    Състоянието на британеца е такова от ,,качествените'' напитки на инклузива в комбинация с ,,весели добавки'' от Митю очите.

    Коментиран от #5

  • 4 България

    42 5 Отговор
    такива чудовища нямат място на територията на Република българия идват напиват се и правят мизерии и поразии като не знаят как да се държат да си стоят в обидиненото кралство можеби и там неги искат тизи загубеняци такива строги санкции за такива анархисти който се мислят за недосегаеми
  • 5 Марковски

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бенчо и Минчо":

    Да бе - "състоянието" е виновно. Не клетото момче. Англичанче.
  • 6 Произхода има значение

    50 3 Отговор
    А,ако си беше купил от дрогата с “доказан произход”,нямаше да прави глупости.

    Коментиран от #17

  • 7 инцестолог

    58 1 Отговор
    Тоя дъртия дангалак, с майка си на курорт и на кабаре!?!?!?
    Няма да изперка ли!?! Не му трябва дрога.
  • 8 Мизирабъл

    38 0 Отговор
    Да пуснат дрога с бандерол, да може шайката да получава законни отчисления , че се ненаядоха!
  • 9 Прометей

    23 7 Отговор
    JE SUIS....DANI.......FREE FOR DANI......

    Той е НЕВИНЕН.....дрогата(руска, дадена му лично от Путин) е ВИНОВНА!

    Откъде знам ли!?! Ами лично ми го каза ТОЙ - тереза мей..хахахааааа
  • 10 Джудже

    29 4 Отговор
    В Русия имаше световно първенство, а защо нямаше такива прояви? Явно българският климат действа по този начин, и то не само на чужденците? Докато институциите в България не започнат да си вършат работата ще е така. Докато няма ефективни присъди за подобни прояви, те не само ще се повтарят, но и ще зачестяват.
  • 11 ИМало е обсебване от убие

    3 8 Отговор
    След подобен случай преди години се направи експеримент.
    Масови убиици ползват камери и екрани за обемно обсебване на предварително маркирани жертви.
    Обсебването е почти пълно.Жертвите не помнят почти нищо.Ако са успели да се приютят някъде добре.
    Вижте снимани жени атакувани по този начин в ПЕжня ру .ТАм атакуващи са тн "извънземни "чуват се вкл на записи в около звуковия диапазон.
  • 12 има филми

    3 3 Отговор
    Масовите убиици набеждават жертвите че "МАй са били пили" следва декодиране обемно и обсебване.
    В СССР навремето е имало чести случаи на убити след подобни проникващи обсебвания.
    Събужда се компанията навсякъде кръв и един жестоко убит.
  • 13 К.К.

    11 2 Отговор
    Да ги пращат на острова и двамата, и да се оправят там, така може да видиме как действа английската правосъдна система.
  • 14 бял

    15 2 Отговор
    Английски боклук,те са си такива по-рождение,нищо не го е превърнало
  • 15 ИЦО

    15 0 Отговор
    Сто процента е имало добавки,само с алкохол не стават чак такива дебилщини.
  • 16 beks1

    6 7 Отговор
    Oooooooooo DANi-ако беше някой бай-М... кой знае как щяхте да пишете хасанчо или ром буйства нападна полицай после патриоти и националисти с речове за тези хора интеграция няма и т.н.нашето море е за алкохолици и наркомани който потрбители знаят че няма закони,после няма туристи,за ДАНИТАТА има толеранс винаги ще се извини в съда някоя глобичка и ok.
  • 17 Нирван

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Произхода има значение":

    Той е "доказан", но собственика на канала засега е пожелал да остане неназован.
  • 18 Мъка,мъка....

    13 0 Отговор
    Новичока на Митьо Зъркела е виновен...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гнида

    2 0 Отговор
    Справедливост !
  • 22 Мимо

    12 1 Отговор
    Като гледам снимката и чета напоследък изказванията на майката започва да ми се струва, че става въпрос за много сериозна содомия. А при тоя , дето на 30 години ходи на почивка да се "забавлява" с майка си явно нещата са доста извратени.
  • 23 Пламен

    4 0 Отговор
    "Ангелски прах" му е уличното название на "причината". Който му е интересно, да пита чичко Гугъл. Преди две години друг британски ахмак ги беше разхвърлял в Несебър, че и с мотокар патрулката беше вдигал на една бензиностанция, ченгетата тупал. ММА, бокс нещо... После бинтован на другия ден като овчица. Случаят се потули тогава, Митьо беше още фактор. А, че "се бутат" с маминка е очебойно.