Last news in Fakti

13 Септември, 2018 17:20 3 879 12

10 години затвор за сериен изнасилвач от Пловдив

  • владимир петков-
  • изнасилвач-
  • изнасилване

Рецидивистът Владимир Петков ще плати и по 20 000 лева на всяка от двете си жертви

10 години затвор за сериен изнасилвач от Пловдив - 1
Снимка: Plovdiv24.bg

Районният съд в Пловдив осъди на 10 години затвор и 40 хил. лв. обезщетение мъж, изнасилил две жени Подсъдимият Владимир Петков е признат за виновен в това, че на 7 декември 2017 г. в Пловдив при условията на опасен рецидив се е съвкупил с лице от женски пол – 19-годишно момиче, като я е принудил към това със сила и заплашване.

Със същата присъда подсъдимият В. П. е признат за виновен в това, че няколко дни по-късно, на 20.12.2017 г. в гр. Пловдив, при условията на опасен рецидив се е съвкупил и с 21-годишна жена, като също я е принудил към това със сила и заплашване.

За извършените две деяния съдът наложи на подсъдимия В. П. едно общо най-тежко наказание от десет години „лишаване от свобода“, което ще трябва да изтърпи при първоначален строг режим.

На всяка от пострадалите жени подсъдимият ще следва да заплати и по 20 000 /двадесет хиляди/ лева обезщетение за претърпените неимуществени вреди – болки и страдания.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Eee

    30 0 Отговор
    Е те тоя е минимум за 20-30 години... изнасилване в рецидив , а сега с работа ще излезе след 6-7 години... ебахтиии държавата. Дано вътре да се погрижат добре за тоя нещастен индивид

    Коментиран от #9

  • 3 Абсурдна работа

    26 0 Отговор
    Тоя малоумник и говедо след 5 години сигурно ще е пак на свобода да мърсува
  • 4 МЕРТЕКА

    14 1 Отговор
    ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР В КАУША ЩЕ КЪПЕ БЕБЕТО 100%
  • 5 Стар пандизчия

    8 1 Отговор
    В затвора като влезе ще го почерпят с кафе, което ще го приспи, после ксто се събуди ще се чуди защо го боли отзад. Ако е умен, веднага ще се досети
  • 6 Ми тоя не е Жиганин а е БОЛГАР

    7 1 Отговор
    Ми тоя не е сиганин .

    Коментиран от #7

  • 7 Макаренко

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ми тоя не е Жиганин а е БОЛГАР":

    Е кво от това,те изродите,нямат етнос !
  • 8 Смукател

    15 0 Отговор
    Две доказани изнасилвания и 10 години,за мизерните пари няма да коментирам...егати и присъдата честно?! Затова се напълни с изверги...а на тези млади момичета тази психологическа травма ще им остане доживот...

    Коментиран от #10

  • 9 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Eee":

    Има възможност да излезе след изтърпяване на половината наказание, тоест след 5 години и то без да работи в панделата. Това е правото в соросоидната джендарска държава в каквато ни превърнаха.
  • 10 Иван Гешев

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Смукател":

    Ама вярваш ли, че този идиот ще даде на момичетата някакви пари изобщо? Ще имат да взимат.
  • 11 Затворник 2 корпус

    6 0 Отговор
    Тоя го чакам 2 корпус ще му устрои купон..И няма да се съвземе най малеко 3 месеца
  • 12 патриотъ

    3 0 Отговор
    Трябва да се върне смъртното наказание със референдум,да видите,че тогава такива няма да има!Само че,нашата безподобна държава се управлява от продажни патриоти,които нямат интерес от ред и законност,защото първи трябва да влезнат в панделата.