Last news in Fakti

26 Септември, 2018 13:34 1 811 3

17-годишен задигна крупна сума от леля си

  • обир-
  • леля

17-годишен младеж е откраднал близо 12 000 лева от своя леля в Септември, съобщиха от ОДМВР - Пазарджик. В полицейското управление била депозирана жалба от 44-годишна жена, жителка на Септември.

Жената съобщила, че апаш е извършил кражба на спестената от нея сума в размер на близо 12 000 лева. Тя съхранявала парите в портмоне намиращо се в жилището и. С разплитане на случая се заели местните криминалисти. Не след дълго вниманието им привлякъл племенникът на жената, който се оказал 17-годишен тийнейджър от същия град.

В последно време младежът демонстрирал охолен начин на живот. Сдобил се със скъп смартфон, плейстейшън, разполагал с немалки парични суми и дори раздавал пари на заем на свои приятели. Така след усърдна работа полицаите установили, че всъщност автор на кражбата е непълнолетният младеж.

При извършеното претърсване в жилището му били открили малко над 2000 лева. Иззети са предмети и вещи придобити с парите на жената. По случая е образувано полицейско производство, което е докладвано на прокуратурата в Пазарджик. Работата по пълното изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
  • 2 Роман дизел

    5 0 Отговор
    Сега ще разследват лелята откъде има толкова много пари като е на минималната заплата.

    Коментиран от #3

  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Роман дизел":

    Ми спестила ги е жената 12 бона не са кои знае ква сума